nl-NLen-GBde-DE
5 t/m 9 september 2018   -Bataviahaven Lelystad

Nieuwsbericht

Training Amsterdam City Swim op HISWA te water

Op 31 augustus zullen de deelnemers aan de Amsterdam City Swim het water van Amsterdam Marina induiken voor hun laatste trainingsrondjes.  De HISWA te water biedt de zwemmer graag de gelegenheid nog eenmaal te trainen om op 6 september succesvol deel te kunnen nemen aan de 4e editie van de ACS. De inschrijvingen zitten inmiddels vol, maar ook als onze gast van de Amsterdam City Swim kunt u een steentje bijdragen  voor het goede doel. Hier kunt u direct een fan-arrangement boeken.

Ontstaan Amsterdam City Swim

14 Vrienden, de Hellespont Swimmers, zwommen op 30 augustus 2011 de Hellespont over. Voor hun gezamenlijke vriend Weert Jan Weerts (december 2013), die aan ALS leed. Geïnspireerd door de vele positieve aanmoedigingen, donaties en vooral door het contact met Weert Jan zelf, besloten de 14 vrienden hun actie uit te bouwen; de Amsterdam City Swim. Aandacht voor de ziekte ALS en geld bijeen brengen voor onderzoek naar deze ziekte zijn daarbij de drijfveren. Samen in het diepe, voor Weert Jan en voor alle patiënten die lijden aan deze meedogenloze ziekte. We zijn ongelooflijk trots op alle deelnemers en vrijwilligers die de afgelopen edities mogelijk hebben gemaakt en op het donatiegeld wat er bijeengebracht is. En we gaan door, net zolang tot dat ALS  “van de kaart is”, zwemmen wij met de Amsterdam City Swim voor ALS.

Steun Stichting ALS

Op 6 september a.s. vindt de vierde editie van de Amsterdam City Swim plaats! Een uniek event waarbij ruim 2500 deelnemers door de Amsterdamse grachten zwemmen met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting ALS Nederland zodat er onderzoek gedaan kan worden naar de helaas nog steeds ongeneselijke ziekte ALS. Wilt u als fan of VIP de Amsterdam City Swim beleven?
Bestel dan vandaag nog je fan- of VIP arrangementen in de webshop. Als Fan beleeft u de start van de Amsterdam City Swim vanaf het Marine Etablissement Amsterdam en geniet u de hele dag van all inclusive catering. De dag eindigt met een after party.