nl-NLen-GBde-DE
5 t/m 9 september 2018   -Bataviahaven Lelystad
  • /

 Welke studentenvereniging wint er dit jaar de

Live Your Dream HISWA te water Match race 2015?

Teams van 5 studentenverenigingen uit verschillende Nederlandse steden racen gedurende de HISWA te water om de Live Your Dream Match race wisselbokaal. De teams hebben het de afgelopen dagen niet gemakkelijk gehad met het weer. Maar het tekent een echte zeiler om ook bij regen en wind een mooie pot te willen varen.

De poel was de afgelopen dagen het decor van twee maxfun schepen die elkaar wegloeven voor de boeien. Live Your Dream Foundation werd mede door sponsors als Mastervolt en Delta Lloyd in de gelegenheid gesteld om de teams te enthousiasmeren over het match racen. Live Your Dream Foundation organiseerde de wedstrijd samen met haar vrijwilligers.

Studenten van HISTOS, D.M.T.R.A., D.S.W.Z. Broach, A.L.S.Z.V. De Blauwe Schuit en R.S.Z.V. Rotterdam hebben zich ingeschreven om te match racen. Zaterdag 5 september 2015 om 17.00 uur vindt de officiële prijsuitreiking plaats. Op zondag 6 september 2015 worden er vriendschappelijke wedstrijden gehouden om van elkaar te leren en skills te verbeteren.

De op de beurs aanwezige nautische pers is van harte uitgenodigd op stand B08. Het matchrace eiland, dit jaar ter beschikking gesteld door Inter boat Marinas, was voor het tweede jaar één van de actieve zeil attracties op de HISWA te water.

Live Your Dream gebruikt de gelegenheid op om aandacht te vragen voor de campagne:

Deelnemen aan de Volvo Ocean race 2017/18 met een team bestaande uit chronisch zieke en gezonde zeilers. Meer informatie hierover vindt u op www.liveyourdreamteam.org