nl-NLen-GBde-DE
5 t/m 9 september 2018   -Bataviahaven Lelystad

Aanbevolen: Openbaar Vervoer

De HISWA te water vindt sinds 2012 plaats in Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam. Amsterdam Marina ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station van Amsterdam. De HISWA te water is goed bereikbaar te voet, met de fiets, openbaar vervoer en de auto.

Leuke en gemakkelijke optie: Met de pont vanaf Amsterdam Centraal Station
Met de gratis pont van het GVB bent u in 15 minuten van het Centraal Station op de NDSM-werf. Tijdens de HISWA te water vertrekt de pont ieder kwartier. U mag de fiets meenemen op de pont. Kijk hier voor de dienstregeling vanaf Amsterdam CS - NDSM en hier vanaf NDSM - Amsterdam CS.

NS Aanbieding dagretour: Reis op vrijdag , zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur naar de HISWA te water met 2 personen voor 19,90 euro. Boek hier.

Met de bus:

Neem vanaf het Centraal Station Bus 391 en 394 richting/vanaf Zaandam/Zaanse Schans. Uitstappen bij halte Klaprozenweg, steek vanaf de halte de weg over en loop de ms Van Riemsdijkstraat in. Sla de 3e straat rechtsaf, dit is de ms Oslofjordweg. Loop rechtdoor naar de entree van de bootshow.

Met de auto

Met de auto
Adres:
Amsterdam Marina

Werfkade 2
1033 RA
Amsterdam Noord

Navigatiesysteem
In sommige navigatiesystemen is de straatnaam nog niet bekend. Probeer dan de Ms. Oslofjordweg voor de beursingang en Papaverweg voor de parkeerplekken. Zodra u deze weg nadert komt u vanzelf borden van de HISWA te water tegen die u naar de speciale parkeerterreinen leiden. 

Stremming rondom de Coentunnel
Tussen 14 augustus en 4 september is de A10 West dicht in noordelijke richting (binnenring) vanaf knooppunt De Nieuwe Meer tot de Basisweg (S102), inclusief de op- en afritten en parallelwegen. Kijk voor meer informatie op: www.rijkswaterstaat.nl/wegen/projectenoverzicht/a10-groot-onderhoud-a10-west/index.aspx

Vanaf de A1 (Amersfoort) en A2 (Utrecht)
Neem de afslag ring A10 oost richting Zaanstad. Neem de afslag S116 (Noord, Centrum). Ga aan het einde van de afrit linksaf. Vanaf hier volgt u de bewegwijzering richting het parkeerterrein van de HISWA te water. Volg s.v.p. de instructies van de verkeersbegeleiders en parkeerwachters op. Parkeerkaarten kosten € 10,- en kunnen vooraf online of aan de kassa’s van de HISWA te water gekocht worden.

Vanaf de A4 (Den Haag)
Neem de afslag A10 west richting Zaanstad. Neem na de Coentunnel de derde afslag, de S116 (Noord, centrum). Ga aan het einde van de afrit rechtsaf. Vanaf hier volgt u de bewegwijzering richting de parkeerterreinen van de HISWA te water.
Volg s.v.p. de instructies van de verkeersbegeleiders en parkeerwachters op. Parkeerkaarten kosten € 10,- en kunnen vooraf online of aan de kassa’s van de HISWA te water gekocht worden.

Vanaf Centrum Amsterdam via de IJtunnel
Houd na de IJ tunnel rechts aan. Neem de afrit Amsterdam Noord 100-399. Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf de Johan van Hasseltweg op. Rijd rechtdoor en ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Vanaf hier volgt u de bewegwijzering richting de parkeerterreinen van de HISWA te water. Volg s.v.p. de instructies van de verkeersbegeleiders en parkeerwachters op. Parkeerkaarten kosten € 10,- en kunnen vooraf online of aan de kassa’s van de HISWA te water gekocht worden. 

Parkeren

Volg vanaf de S116 de borden die u naar het speciale HISWA te water P3 parkeerterrein leidt.

Een parkeerkaart kost € 10,- per stuk per uitrit, ter plekke aan te schaffen bij de kassa of vooraf online. Let op, u wordt gecontroleerd bij het uitrijden van het terrein dus zorg dat u van tevoren een parkeerkaart aanschaft.

Vanaf de P3 is er tevens een gratis pendeldienst naar de entree van de bootshow. Deze pendeldienst vaart om 19.00 uur voor de laatste keer af vanaf IJkantine naar P3.

Bent u in het bezit van een invalidekaart meldt u zich dan bij de verkeersregelaar. Zij kunnen u naar een geschikte parkeerplaats verwijzen.

Hoe bereikt u de HISWA te water?

Aanbevolen: Openbaar Vervoer
De HISWA te water vindt plaats in de nieuwe Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam. Wij adviseren u om gebruik te maken van het Openbaar Vervoer.

Leuke en gemakkelijke optie: Met de pont vanaf Amsterdam Centraal Station
Met de gratis pont van het GVB bent u in 15 minuten van het Centraal Station op de NDSM-werf. Tijdens de HISWA te water vertrekt de pont ieder kwartier. U mag de fiets meenemen op de pont. Voor de exacte dienstregeling, klik
hier.

Met de bus
Neem vanaf het Centraal Station Bus 391 en 394 richting/vanaf Zaandam/Zaanse Schans. Uitstappen bij halte Klaprozenweg, steek vanaf de halte de weg over en loop de ms Van Riemsdijkstraat in. Sla de 3e straat rechtsaf, dit is de ms Oslofjordweg. Loop rechtdoor naar de entree van de bootshow.

Met de auto
Wilt u graag met de auto komen, klik dan
hier voor de routebeschrijving. Wij verzoeken u vriendelijk de instructies van de verkeersbegeleiders en parkeerwachters op te volgen.

Per boot
Voor bezoekers die met de boot willen komen is er in de Amsterdam Marina tegen betaling (afh. van lengte van de boot met een minimum van € 20,-) een beperkt aantal aanmeerplekken beschikbaar. Mensen kunnen niet reserveren en voor boten groter dan 12 meter is er sowieso geen plaats meer. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan even te bellen met de havenmeester 020-6310767"


Let op: Het IJ is een zeer drukke doorgangsroute voor grote binnenvaartschepen. Neemt u dan ook alle veiligheidsmaatregelen en vaarregels in acht, indien u met de boot wilt komen. De politie te water en Haven Amsterdam zullen streng toezien op handhaving van alle regels. Volgt u s.v.p. te allen tijde de instructies van politie en havendienst op.

Parkeren
Volg vanaf de S118 de borden die u naar de speciale HISWA te water parkeerterreinen leiden. Er zijn meerdere parkeerterreinen in gebruik op slechts enkele minuten loopafstand van de entree van de bootshow.

Een parkeerkaart kost € 8,- per stuk per uitrit, ter plekke aan te schaffen bij de kassa of vooraf online. Let op, u wordt gecontroleerd bij het uitrijden van het terrein dus zorg dat u van tevoren een parkeerkaart aanschaft.

Vanaf de P3 is er tevens een gratis pendeldienst naar de entree van de bootshow. Deze pendeldienst is actief tot een uur na sluitingstijd van de beurs, te weten dagelijks tot 19.40 uur. Klik
hier voor de dienstregeling.

- See more at: http://www.hiswatewater.nl/nl-NL/533/route-info.html#sthash.wITzWihX.dpuf