HISWA te water kiest YachtFocus Media als mediapartner

HISWA te water
YachtFocus Media is verkozen tot mediapartner van de HISWA te water, Nederlands grootste botenbeurs te water. Met haar uitgeverij en softwarehuis verzorgt YachtFocus niet alleen de nieuwe beurssite met frisse uitstraling, ook maakt zij het mogelijk om alle deelnemende boten uitgebreid op deze website te presenteren. Daarnaast zal BootAanBoot.nl het nieuws op de beurssite verzorgen en heeft YachtFocus de eer om de beurscatalogus vorm te geven en op te nemen in het septembernummer van YachtFocus Magazine. Website hiswatewater.nl vernieuwd De site wordt momenteel door YachtFocus geprogrammeerd, wat een leuke en afwisselende opdracht is voor het softwarehuis dat 25 sites voor botenbedrijven per jaar bouwt. De HISWA te water is in opmars en is reeds bijna uitverkocht. Dit succes wordt in een modern, dynamisch en responsive design tot uiting gebracht, waarbij bezoekers snel en goed geïnformeerd worden. De gemoderniseerde beurssite hiswatewater.nl gaat medio mei live.
HISWA te water
Boten en deelnemergegevens op hiswawater.nl Bezoekers van hiswatewater.nl kunnen straks hun beursbezoek optimaal voorbereiden met foto’s, films en uitgebreide specificaties van de deelnemende boten. Deze gegevens worden door de organisatie ingevoerd en waar nodig door de bootwerven en -dealers zelf aangevuld. Ook is er op de nieuwe website bedrijfsinformatie van alle deelnemers te vinden. Nieuws op hiswatewater.nl De organisatie publiceert eigen beursnieuws. Daarnaast vormen persberichten van deelnemers een belangrijk onderdeel van de nieuwsvoorziening. Om beide nieuwsvormen online te managen wordt BootAanBoot.nl van YachtFocus Media ingezet. Persberichten met afbeeldingen of films kunnen zoals altijd naar de beursorganisatie worden gemaild of naar redactie@bootaanboot.nl.
HISWA te water
Beurscatalogus in YachtFocus Magazine Print media zijn niet weg te denken voor wie breed bereik wenst. Daarbij blijkt een plattegrond op de beurs zelf altijd een handig hulpmiddel om het beursbezoek richting te geven. YachtFocus deelt haar magazine uit bij het entree waarin ook de beurscatalogus met plattegrond, deelnemerslijst en beursprogramma zijn opgenomen. De beurs wordt gehouden van 4 tot en met 8 september 2019. De HISWA te water vindt dit jaar voor de tweede keer plaats in de Bataviahaven te Lelystad. Lees er meer over op www.yachtfocus.company
HISWA te water