Slam Official Clothing Partner van de HISWA te water

De HISWA te water heeft Slam geselecteerd als haar nieuwe kledingpartner voor de aankomende editie van 4 tot en met 8 september in Batavia Haven te Lelystad. Niet alleen de vaste organisatie, ook alle vrijwilligers worden door Slam aangekleed. Voor Slam een unieke gelegenheid om haar nieuwste collecties te tonen aan de bezoekers en exposanten.

“Vorig jaar zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie in Batavia Haven en hebben we er een succesvolle editie van gemaakt. Dit heeft ons gemotiveerd om dit jaar een nog mooier en vooral kwalitatiever evenement neer te zetten. Met een omvangrijker productaanbod van vertrouwde leveranciers. Als organisatie wil je dit ook letterlijk en figuurlijk uitstralen en zijn dan ook verheugd dat Slam partner is geworden van de HISWA te water”, aldus directeur Arjen Rahusen HISWA te water.

Casual, crew en zeilkleding
Naast zeilkleding biedt Slam een ruime casual en crew collectie aan. De casual collectie bestaat uit een Spring-Summer en Fall-Winter collectie, te verkrijgen bij watersport retailers en lifestyle winkels. De crew collectie betreft een zogenoemde Never Out Of Style-collectie die altijd op voorraad en goed te personaliseren is. Hierdoor is deze collectie bij uitstek interessant voor teams en bedrijven, bijvoorbeeld voor de aankleding van personeel. Immers, in het verleden aangeschafte kleding kan altijd worden bijbesteld.

“De zeilkleding van Slam is bij veel (wedstrijd)zeilers wel bekend. De samenwerking met de HISWA te water is voor ons een perfecte gelegenheid om ook de andere collecties aan het watersportpubliek én het bedrijfsleven te tonen. We hebben zelfs een team dat zich richt op Corporate Wear, waarbij de specifieke wensen en eisen van een bedrijf in een speciaal gemaakte collectie worden verwerkt”, vult Jeroen van Stijn, directeur Slam Benelux, aan.

Speciaal aanbod voor standhouders HISWA te water
Om standhouders de gelegenheid te bieden hun personeel uniform aan te kleden, heeft Slam Benelux in overleg met de HISWA te water een speciaal aanbod opgesteld voor de volgende collecties (klik op de link om de catalogus te openen):

Catalogus_Slam_Company_Wear

Catalogus_Slam_Sailing_Wear

Catalogus Slam Spring Summer 2019

Voor meer informatie kan vrijblijvend contact worden opgenomen met één van de Slam medewerkers via info@slambenelux.nl of 071-3013459.

Over HISWA te water
De HISWA te water is de enige in-water bootshow van Nederland en de grootste van Europa. Aan de steigers liggen zo’n 250 boten in alle soorten en maten. Op de kade vindt u een breed assortiment van nautische artikelen en op het water heb je een brede keuze aan activiteiten voor jong en oud. Een interessant en interactief evenement voor iedereen die van watersport houdt.

Over Slam
Het zeilkledingmerk Slam, opgericht in 1979 in Genua – Italië, is een internationaal topmerk dat technische functionaliteit combineert met Italiaans design. Nautische mode, technische zeilkleding en accessoires voor dames, heren en kinderen waaronder zeilpakken, jassen, schoenen en sportieve vrijetijdskleding met een maritieme twist. Sponsor van o.a. Barcolana, Rolex-Swan Cup, Medemblik Regatta en leden van het High Performance Team van het Watersportverbond.

Slam Benelux
Veerpolder 5-i
2361 KX Warmond
071-3013459
info@slambenelux.eu
www.slambenelux.nl