YachtFocus verzorgt jachtpresentatie op website van HISWA te water

HISWA te water

Medio mei lanceert de organisatie van de HISWA te water 2019 haar nieuwe, gemoderniseerde website. Vanaf dat moment zijn ook de deelnemende boten op hiswatewater.nl te vinden. De techniek achter de beurssite met uitgebreide jachtpresentatie wordt verzorgd door YachtFocus, bekend van de botensite YachtFocus.com en YachtFocus Magazine.

Boten in alle soorten en maten
De 36ste editie van de HISWA te water wordt gehouden van woensdag 4 tot en met zondag 8 september 2019 in de Bataviahaven van Lelystad. Bootliefhebbers kunnen zich weer verheugen op rijk gevulde steigers, want de beurs is maanden voor de opening al bijna uitverkocht. In 2018 werden bijna 300 boten in alle soorten en maten gepresenteerd en voor de 2019-editie wordt wederom een groot en divers aanbod verwacht. De online jachtpresentatie helpt de beursbezoekers bij het vinden van hun weg in dit ruime aanbod. Dit als aanvulling op de geprinte catalogus met beursplattegrond die dit jaar in het septembernummer van YachtFocus Magazine te vinden is.

Optimale beursvoorbereiding
Bezoekers van hiswatewater.nl kunnen straks hun beursbezoek optimaal voorbereiden met foto’s, films en uitgebreide specificaties van de deelnemende boten. Ook tijdens en na afloop van de beurs is de jachtpresentatie een handige tool om de bezochte boten nog eens op een rij te zetten en gemakkelijk contact te leggen met de bootverkopers. Informatieaanvragen die via de website verstuurd worden, gaan rechtstreeks naar de deelnemers. De beursdeelnemers beheren zelf hun bootgegevens met foto’s, films en 360-graden-beeld en kunnen dit op elk gewenst moment updaten. Op deze manier worden de bezoekers van de beurssite voorzien van actuele informatie.

Meer informatie is te vinden op www.yachtfocus.company