Greenline 39

Een eenmotorig 2-cabine Greenline 39 motorjacht van de nieuwe generatie biedt zoveel om van te houden!

Meer informatie
Specs Slideshow Contact

Te zien op de HISWA te water van 4 tot 8 september:
Greenline 39

De geheel nieuwe Greenline 39 is gemaakt om van te genieten, eenvoudig in gebruik en stelt elke bootliefhebber tevreden.
Het ontwerp van Greenline 39 profiteerde van feedback van honderden gebruikers over de hele wereld. We verbeterden elk punt, van het instappen in de boot tot hydrodynamica, van zeewaardigheid met een laag verbruik tot snelheid en stabiliteit.
Het draait allemaal om raffinement in ontwerp, technologie, productie en milieuvriendelijk concept. Dit zijn cruciale prestaties om een leider te worden in  deze veeleisende en snel evoluerende  jachtbouw. Greenline The Hybrid heeft het allemaal mogelijk gemaakt dankzij  het  werk van getalenteerde ontwerpers,  ervaren ingenieurs en hoogwaardige productie.

 

STILLE ECO-PRESTATIES
Wanneer u een van de best geïsoleerde motorruimtes combineert met een moderne dieselmotor, krijgt u een van de stilste boten die er op de markt zijn. Met niets meer dan een gefluister als brom bij kruissnelheid, zowel bij gebruik van elektrische als dieselmotor, verstoort de Greenline 39 nooit uw comfort tijdens het varen of bij het opladen van de accu’s.


NATUURLIJK LICHT EN PANORAMISCH UITZICHT IN DE SALON
Met grote glazen oppervlakken in de salon en de eigenaarshut, is het Greenline-interieur altijd vol natuurlijk licht en biedt het een uitstekend zicht en een gevoel van verbinding met de buitenwereld.


CITY WATERAANSLUITING
Hiermee wordt het watersysteem van de boot verbonden met het waternetwerk aan de wal - net als elektriciteit aangesloten op walstroom. Het elimineren van de noodzaak om de waterpomp te bedienen en de waldruk op de keukenkraan te brengen, maakt de nachten stiller en zorgt ervoor dat uw tank altijd vol is bij het verlaten van de jachthaven.


230 (120) VAC POWER,  ALTIJD STROOM
Omdat de Greenline 39 een 230 (120) VAC intern stroomsysteem gebruikt, kunt u het comfort van uw eigen huis nabootsen met een reeks huishoudelijke apparaten zoals een koelkast (er is ruimte voor een eenheid van 270 liter), een magnetron, TV's en airconditioning

 

FLEXIBELE EIGENAARSKABINE
Een ander voordeel is te vinden in de eigenaarskabine, waar de bedden kunnen worden verplaatst om twee één- of een tweepersoonsbed te creëren. De matrassen hebben standaardafmetingen, wat het slaapcomfort aanzienlijk verbetert en ook zeer praktisch is als het gaat om het kopen of vervangen van uw beddengoed en accessoires.


TWEE TOEGANGEN TOT DE BADKAMER

Een ruime douche en toilet maken uw boot een thuis ver van huis en verhogen het comfort op lange reizen. Met aparte deuren voor de eigenaar en gasten, zullen beiden hun privacy kunnen behouden.


OPEN KEUKEN
Met een grote koelkast, diepvriezer, magnetron en klassieke oven worden koken en voedselbereiding aan boord een plezierig tijdverdrijf, waardoor het comfortverschil tussen uw huis en uw boot tot een minimum wordt beperkt.


BESCHUTTE COCKPIT EN GANGBOORDEN
Het verlengde cabinedak van de Greenline 39 biedt volledige bescherming tegen zon, regen of wind. Een optionele canvas hoes kan worden aangebracht om het cockpitgedeelte volledig te omsluiten en uw vaarseizoen te verlengen als het weer kouder wordt. Veilig en handig wanneer u voor anker ligt of onder stroom vaart op regenachtige, koude of winderige dagen. Diepe, overdekte gangboorden bieden extra veiligheid en gemakt bij het ankeren, afmeren of naar de boeg lopen.


COCKPIT-PLATFORM OPENEN
Een op afstand bedienbaar, elektrisch openend en sluitend platform voor eenvoudige toegang tot het water en de steiger. Met een vergroting van de lounge / cockpit met 4 m2, geeft deze optie de indruk van een veel ruimere boot.

 

COCKPIT OPSLAG
Twee opbergvakken in de cockpit bieden ruimte voor het opbergen van uw spullen.

Specificaties van de Greenline 39

Algemeen

Ontwerper:
J & J
Werf:
SVP Avio
CE:
B
CE-normering:
B
Doorvaarthoogte normaal:
2.95 m
Kruiphoogte:
295 cm
Diepgang:
90 cm
Diepgang maximaal:
90 cm
Waterverplaatsing:
7,5 ton
7.000 kg

Accommodatie

Hutten:
2
Slaapplaatsen:
Vast: 0
4+3
Watertank & materiaal:
400 liter
Vuilwatertank & materiaal:
80 liter
Aantal douches:
2
Toiletten:
1

Motor en elektra

Aantal identieke motoren:
1
Merk:
Volvo Penta
Model:
D3
Vermogen:
220 pk
Volvo Penta D3 220 pk
Brandstoftank aantal:
700 liter
Totale inhoud brandstoftank(s):
700 liter

Neem contact op met de dealer

Vraag meer informatie over de Greenline 39

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Subject:

Standnummer

E06

Algemene specs

Afmetingen: 11,99 m x 3,75 m x 0,90 m

Materiaal: Polyester

Categorie: Motorjacht

Documenten

Brochure_Greenline39NEW

Adresgegevens

Greenline
Vaartweg 89
8243 PD, Lelystad
Nederland

Lees alles over deze deelnemer