Hanse 388

Hanse 388, easy single hand sailing.

Meer informatie
Specs Slideshow Contact

Te zien op de HISWA te water van 4 tot 8 september:
Hanse 388

Onze zon is het vuur en de energie van ons leven. Dat is waarom wij – met de nieuwe Hanse 388 – een zeiljacht hebben gecreëerd, dat meer zonlicht benedendeks doorlaat dan elk ander vergelijkbaar zeiljacht. De vele patrijspoorten in de romp, luiken op het dek en zelfs naast de neergang zorgen ervoor dat de kajuit wordt overspoeld met natuurlijk zonlicht, gedurende de gehele dag.
De ruime cockpit en de royaal ontworpen dek-ruimtes nodigen je uit om te relaxen onder de zon. Stap aan boord van de Hanse 388 en ervaar de luxueuze manier waarop je van de zon kunt genieten.

Specificaties van de Hanse 388

Algemeen

Diepgang:
199 cm
Opmerkingen:
ONTWERP ZEILJACHT

De lange en bijzondere samenwerking tussen Hanse Yachts en ontwerpbureau Judel & Vrolijk ziet men terug bij de ontwikkeling van zeiljacht Hanse 385. De partners hebben samen schitterende zeiljachten ontworpen die duidelijk een stempel op de nautische markt hebben gedrukt.

De Hanse 385 heeft twintig procent meer volume dan de Hanse 375 en beschikt over verbeterde zeilprestaties. Het dek is vrij van obstakels en de ankerkast is groot genoeg om de stootwillen te bergen. De ruime cockpit heeft comfortabele zitplaatsen en beschikt over een dubbele stuurinrichting en prachtig weggewerkte opbergruimte voor een reddingsvlot en gasflessen.

De nieuwe Hanse 385 is het logische vervolg op het succes van de 445, 495 en 545 modellen.

LICHT INTERIEUR

Het interieurconcept is gebaseerd op het ontwerp van de grotere Loftstyle Hanse modellen. In navolging op het creëren van meer volume en het ontwerpen van eigentijdse meubels, beschikt de Hanse 385 ook over een slim doordachte uitbreiding van de leefruimte. De eigenaars hut in de boeg is qua bewegingsvrijheid verbeterd door het aanpassen van de lengte en hoogte. Ook in de natte ruimte van het jacht is extra volume gecreëerd. De ruimte beschikt over een aparte douche en een grote, U-vormige ruimte (twee-cabine versie).

De leefruimte van het zeiljacht is licht en luchtig. Boven de eigenaars hut vindt u twee verzonken luiken. De zijruiten kunnen worden geopend en zowel de kombuis als natte ruimte hebben grote verzonken ramen en een extra grote kuip raam.

Hanse heeft met de 385 een nieuw jacht ontwikkeld met meer apparatuur, een breed scala aan verfrissende ideeën en details. Het zeiljacht kent nog meer zeilplezier dan al zijn voorgangers. En dit alles voor dezelfde prijs!

Technische specificaties

LOA 11.40
Hull length 10.99
LWL 10.40
Beam 3.88
Draft 1.99 or shallow 1.63
Displacement approx. 7.600 kg or shallow keel 7.900 kg
Ballast approx. 2.200 kg or shallow keel 2.500 kg
Engine 27 hp Volvo Penta
Fresh water approx. 300 liter
Fuel tank approx. 160 liter
CE Certificate A
Mast length above WL approx. 17.30 meter
Total sail area approx. 74m2
Design Judel & Vrolijk design

Accommodatie

Slaapplaatsen:
Vast: 0

Neem contact op met de dealer

Vraag meer informatie over de Hanse 388

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Subject:

Standnummer

C06 / B28

Algemene specs

Afmetingen: 11,40 m x 3,88 m x 1,99 m

Materiaal: Polyester

Categorie: Zeiljacht

Adresgegevens

Hanse Yachts
Suderseleane 19
8711 GX, Workum
Nederland

Lees alles over deze deelnemer