Hanse 348

Hanse 348 beschikbaar met 2 achterkajuiten

Meer informatie
Specs Slideshow Contact

Te zien op de HISWA te water van 4 tot 8 september:
Hanse 348

Ga heerlijk zeilen met de nieuwe Hanse 348! Met de 348 ervaar je een fantastische zeilbeleving, snelheid en performance – in alle weersomstandigheden.De wind is gratis en van iedereen, het is echter aan jou om hiervan te genieten. Adem de frisse zeelucht boven -en benedendeks in, door één van de vele patrijspoorten. Een unieke beleving bij dit type jacht! De openstaande ramen zorgen er voor dat je kunt vertoeven in een heerlijk gekoelde lounge – door jouzelf samengesteld – voorzien van elegant houtwerk en een op maat gemaakt decor.

Specificaties van de Hanse 348

Algemeen

Diepgang:
187 cm
Opmerkingen:
CUSTOM BUILD INTERIEUR

De combinatie van een ontwerp van Judel & Vrolijk, wat garant staat voor goede zeileigenschappen. Het interieur welke door u zelf kan worden samengesteld met de vele keuzes in indeling, houtsoorten, vloer, aanrecht, stoffering en rompkleuren, maakt dat u een Hanse als ‘custom build’ mag aanmerken. Tevens zijn alle toegepaste materialen van gerespecteerde A merken, te denken valt bijvoorbeeld aan een Selden mast, Lewmar lieren, Lewmar dekbeslag en Elvström zeilen.

De bouwwijze van dit Duitse merk is geoptimaliseerd. Door gebruik van vinylester hars en een ingelamineerd frame vormt de constructie van het zeiljacht een hoogwaardig en stijf geheel. Bovendien worden bij de meeste modellen de hoofdschotten ingelamineerd. De romp – dek verbinding is aan elkaar verbonden door epoxy pasta. De combinatie van dit U-profiel en de verlijming zorgt voor stijfheid over de lengte van het jacht. Daarnaast wordt ook de kiel aan de romp verlijmd met epoxy pasta en voorzien van compacte RVS bouten.

SINGLE HAND ZEILEN

Zeileigenschappen staan bij het ontwerp van Hanse hoog in het vaandel. Gemakkelijk, eenvoudig, met één hand snel zeilen is daarbij het devies. Hanse maakt gebruik van een zeilplan welke bestaat uit een deels doorgelat grootzeil en een zogeheten zelfkerende rolfok op rails. Het grootzeil kan op de gebruikelijke wijze worden uitgevoerd. Door de combinatie van het Selden MDS systeem, de maindrop en de lazyjacks verdwijnt het zeil gemakkelijk en eenvoudig in de tas.

Bovendien biedt Hanse sinds kort ook als alternatief een rolgrootzeil aan. De standaard geleverde zelfkerende fok wordt gebruikt als rolfok waarbij Hanse het advies geeft om bij weinig tot geen wind te kiezen voor een wegneembare rolgennaker op een eigen rolsysteem. Deze rolgennaker wordt op een reeds standaard af werf geleverde voorziening gevoerd. Het enorme voordeel van een wegneembare rolgenakker is dat deze in de haven kan worden gezet en u niet meer aan dek hoeft, u bedient deze gewoon veilig vanuit de kuip. Gemak en plezier gegarandeerd!

Alle lijnen worden naar de stuurman positie geleid, inclusief de zogeheten German sheeting grootschoot (dubbele grootschoot welke aan beide kanten van de lieren te bedienen is). Ook de zelfkerende rolfok waarbij met 1 fokkeschoot gewerkt wordt, kan op beide achterste lieren een grootschoot en een fokkeschoot voeren. Hierdoor krijgt de stuurman/vrouw in zijn/haar eentje werkelijk de totale grip over een Hanse zeiljacht. De kuip wordt hiermee een ontspannen en een actieve omgeving.

Accommodatie

Slaapplaatsen:
Vast: 6 Extra: 2

Neem contact op met de dealer

Vraag meer informatie over de Hanse 348

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Subject:

Standnummer

C06 / B28

Algemene specs

Afmetingen: 10,40 m x 3,50 m x 1,87 m

Materiaal: Polyester

Categorie: Zeiljacht

Adresgegevens

Hanse Yachts
Suderseleane 19
8711 GX, Workum
Nederland

Lees alles over deze deelnemer