Primeur 710 Tender

Het eerste wat opvalt aan deze fantastische 7 meter lange tender is de look. Kenmerkend voor de Primeur 710 is de gladde buitenzijde zonder kabelaring

Meer informatie
Specs Slideshow Contact

Te zien op de HISWA te water van 4 tot 8 september:
Primeur 710 Tender

The look

Het eerste wat opvalt aan deze fantastische 7 meter lange tender is de look. Kenmerkend voor de Primeur 710 is de gladde buitenzijde zonder kabelaring.  Op de neus is een rvs-strip met trekoog bevestigd en ook om het zwemplateau vind je een rvs-stootlijst. Het goede rvs werk geeft in combinatie met de gladde romp een chique uitstraling. Alles klopt.
Het zwemplateau heeft een mooie maat en standaard is de boot afgewerkt met een teakline vloer en teakline op het zwemplateau. Optioneel  is het mogelijk om het standaard teakline te vervangen voor Finland teakline.

 

Motorisering

De benzinemotor voor deze boot wordt in de motorbun geplaatst. Lekker stil (vaak zelfs stiller dan een diesel!) en je ziet hem  niet. Ondanks dat deze tender een onderwaterschip heeft dat ontworpen is om ook snel mee te kunnen varen, is hij ook perfect geschikt om relaxed te cruisen door de Nederlandse wateren. (want eerlijk is eerlijk: je mag niet overal snel varen) En dat relaxte cruisen kan met een 25 of 30 Pk. (Minder kan officieel ook, maar  houd rekening met het gewicht van de boot. Dan is het wel prettig wat Pk’s over te hebben)
Maar…. hoe leuk  is het om hier snel mee te varen. Want dat doet hij fluitend. (Althans, als je er een zwaardere motor in doet)
Hij kan tot maar liefst 100 Pk hebben. En dan kan je er gewoon  mee waterskiën of wakeboarden.

 

Zee van ruimte & comfort

De Primeur 710 heeft heel veel ruimte in de kuip. Deze tender heeft geen gangboorden, wat als voordeel heeft dat je meer ruimte in de boot krijgt. Door de verlaagde vloer heeft de 710 extra hoge rugleuningen. Dit is veilig, maar zit ook nog eens heel erg lekker.
Op de motorbun is er een mogelijkheid om een kussen te plaatsen, wat weer een extra plek creëert in de boot. Heerlijk om lekker te zonnen of te chillen, of uit te druipen na het zwemmen. Tevens zorgt dit kussen voor nóg meer geluidsisolatie!

Maar naast het kussen op de motorbun, kan je ook nog kiezen voor een zonnedek midden in de boot. Wanneer je voor deze optie kiest, leg je verschillende planken tussen de banken voorin, met daarop het bijbehorende kussen. En het (zonne)dek is geboren.

In de zijkanten van de boot kan je een koelkast laten plaatsen en/of een prullenbak. Daardoor heb je altijd alles netjes opgeruimd. En staat er geen koelbox in de weg, of ligt er geen losse vuilniszak in de boot. (want tijdens een gezellige dag varen, heb je toch vaak een behoorlijke verzameling vuilnis bij elkaar gesprokkeld)

Specificaties van de Primeur 710 Tender

Algemeen

Ontwerper:
Primeur
Werf:
Verschuur Watersport
CE:
C
CE max gewicht:
1.200 kg
CE max motor:
100 pk
CE aantal opvarenden:
8
Doorvaarthoogte normaal:
1,1 m
Diepgang:
50 cm

Accommodatie

Slaapplaatsen:
Vast: 0

Neem contact op met de dealer

Vraag meer informatie over de Primeur 710 Tender

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Subject:

Standnummer

B08

Algemene specs

Afmetingen: 7,10 m x 2,55 m x 0,50 m

Materiaal: Polyester

Categorie: Sloep

Adresgegevens

Verschuur Watersport
Gouwestraat 60a
2407 BC, Alphen aan den Rijn
Nederland

Lees alles over deze deelnemer