Vedette Cantia 28 Cruiser

De Cantia 28 Cruiser schuwt her ruwe water niet. Door haar compacte en degelijke bouw, veilige zeerelingen en betrouwbare techniek voelt u zich veilig

Meer informatie
Specs Slideshow Contact

Te zien op de HISWA te water van 4 tot 8 september:
Vedette Cantia 28 Cruiser

Cantia 28 Cruiser

Deze nieuwe Catia 28 Cruiser is te koop. Een stoere verschijning, deze Cruiser met haar gesloten stuurhuis en mooie afgewerkte interieur. De uitgekiende indeling zorgt voor het gevoel van een grote boot. De Cruiser schuwt het ruwe water niet. Door haar compacte, degelijke bouw, veilige zeerelingen en betrouwbare techniek is het schip zeer veilig. De kuip is ruim en kan aangekleed worden met kussens op de kuipbanken en flexiteek op de kuipvloer, en door de openslaande deuren is er nog steeds contact met de schipper tijdens het varen!

De Cantia is fluisterstil als het gaat om de voorstuwing. Ze luistert goed naar haar roer en kan in smalle vaarten goed keren. De zeer stabiele boot is zeer eenvoudig op haar plek te houden, wanneer er gewacht wordt bij bruggen en sluizen. De Cantia vaart met gemak100 meter recht achteruit. De Cantia Cruiser is uitermate geschikt voor mooie tochten, ook als er veel gemanoeuvreerd moet worden. 

Specificaties van de Vedette Cantia 28 Cruiser

Algemeen

CE:
C
CE max motor:
60 pk
Doorvaarthoogte normaal:
2,4 m
Diepgang:
90 cm

Accommodatie

Stahoogte:
190 cm
Slaapplaatsen:
Vast: 2

Neem contact op met de dealer

Vraag meer informatie over de Vedette Cantia 28 Cruiser

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Subject:

Standnummer

E12

Algemene specs

Afmetingen: 8,45 m x 3,23 m x 0,90 m

Materiaal: Polyester

Categorie: Motorjacht

Adresgegevens

Vedette Jachtbouw BV
Smidskade 18
2461 TR, Ter Aar
Nederland

Lees alles over deze deelnemer