Vedette Traveller 12.30

Een nieuwe serie onder de Vedette salon schepen, de Vedette Traveller. Een prachtig vormgegeven salon met verlengd dak en rechte achtersteven

Meer informatie
Specs Slideshow Contact

Te zien op de HISWA te water van 4 tot 8 september:
Vedette Traveller 12.30

Nieuw bij Vedette Jachtbouw de Vedette Traveller

Vedette Jachtbouw bouwt al jaren de vertrouwde Vedette boten, in cabin en salon. Door vraag naar een ruime salon met meer binnenruimte en overdekte kuip is de Vedette Traveller ontwikkeld. Deze salon heeft uiterlijk inderdaad andere elementen meegekregen. Zo is het kajuitdak verlengd, waardoor de kuip geheel overdekt is. De opbouw is iets meer naar voren gesitueerd, waardoor er een grotere salon is ontstaan. Deze Traveller heeft daarbij een rechte achtersteven, de gangboorden lopen naast de kuipbanken tegen de spiegel aan. Via het zwemplateau biedt de spiegeldeur toegang tot de kuip.

De twee hardhouten toegangsdeuren leiden naar de salon. Daar is aan bakboordzijde de ruim opgezette stuurpositie met weids uitzicht op de omgeving. De keuken bevindt zich eveneens aan bakboord en is van alle gemakken voorzien. Aan de stuurboord-zijde staat de comfortabele lounchebank.  

In het voorsteven is de ruime eigenaarshut, de tweede slaaphut is ingericht met een stapelbed. De douche en toiletruimte zijn ruim en van alle gemakken voorzien.  

 

Specificaties van de Vedette Traveller 12.30

Algemeen

CE:
B
Doorvaarthoogte normaal:
2,48 m
Diepgang:
112 cm

Accommodatie

Stahoogte:
200 cm
Slaapplaatsen:
Vast: 4

Neem contact op met de dealer

Vraag meer informatie over de Vedette Traveller 12.30

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Subject:

Standnummer

E12

Algemene specs

Afmetingen: 12,80 m x 4,15 m x 1,12 m

Materiaal: Staal

Categorie: Motorjacht

Adresgegevens

Vedette Jachtbouw BV
Smidskade 18
2461 TR, Ter Aar
Nederland

Lees alles over deze deelnemer