Allures 45.9

Zeiljacht voor de lange afstand

Meer informatie
Specs Slideshow Contact

Te zien op de HISWA te water van 4 tot 8 september:
Allures 45.9

ZEILJACHTEN VOOR DE LANGE AFSTAND

In 16 jaar is ALLURES Yachting de benchmark geworden voor lange afstandszeiljachten. Dit alles dankzij de inbreng, ervaring en het vertrouwen van veel jachteigenaren. De ervaring van tienduizenden zeemijlen aan boord van ALLURES zeiljachten, de eigen vaarkennis van het bedrijf en passie voor design hebben bijgedragen aan de bouw van deze nieuwe 45 voeter.

De ALLURES 45.9 biedt nog meer comfort en hanteerbaarheid met een kleine bemanning en betere prestaties, in alle veiligheid!

VEILIGHEID

Door het mid-zwaard is het schip in staat in wateren van een meter diep te varen. Ook dat is veiligheid: andere -grote- schepen varen daar niet dus het is daar veiliger ankeren. Daarnaast zijn de dubbele roeren, met ieder een onafhankelijke, zelfstandig werkende stuurinrichting, ook in ondiep water in staat het schip op koers te houden: de roeren steken niet onder de buik van het schip vandaan. Ondiep stekende roeren krijgen minder grote krachten te verwerken en er zijn geen kwetsbare klapconstructies nodig. Binnenballast kan er nooit onder vandaan vallen, zoals bij een kieljacht. In zwaar weer kan het zwaard omhoog -zonder dat dit de stabiliteit aantast!- waardoor het schip zacht, comfortabel en vooral zonder over haar eigen kiel te struikelen, haar bemanning in alle omstandigheden veilig in iedere haven ter wereld brengt.

COMPOSIET DEK

Een aluminium romp en een dek van GRP-composiet staan ​​al lang bekend als de perfecte combinatie in de luxe jachten branche. De ontwikkeling van deze technologie biedt ALLURES eigenaren het beste van twee werelden. Mooie lijnen, ergonomisch, praktisch, lichtgewicht, geïsoleerd ... als we het niet al vanaf 2003 op dezelfde manier hadden gebouwd, zou het moeten worden uitgevonden!

ALUMINIUM ROMP

Allures rompen zijn altijd gemaakt van aluminium, omdat aluminium de hoogste weerstand biedt tegen zogenaamde penetratie breuk: rotsen, koraal of steeds vaker: containers. (Toegegeven: staal is nog sterker. Maar we willen zeilen, niet verven). Het ontwerp van Berret-Racoupeau Yacht Design combineert fraaie lijnen met een krachtig zeilplan. De unieke knowhow van de Grand Large Yachting Group garandeert solide vakmanschap. Door de minimale diepgang en de mogelijkheid van droogvallen, bereik je de meest ontoegankelijke ankerplaatsen, die ook vaak het veiligst zijn.

INTERIEUR

Franck Darnet, de interieurontwerper, is ook een zeiler. Voor ALLURES Yachting ontwerpt Franck Darnet praktische zeewaardige interieurontwerpen waarvan het comfort wordt gegarandeerd door zijn kennis en ervaring, plus de feedback van iedere Allures zeiler die terugkomt van een wereldreis. 

RUIMTE EN COMFORT

Tijdens een wereldreis is het schip je huis. 95% van de tijd wordt er aan boord verbleven zonder te varen. Daarom moet het interieur van een schip kloppen. Ruimte, open lijnen en doorgangen, licht en zicht naar buiten. De Allures 45.9 heeft grote tanks en veel accucapaciteit. Met moderne zonnepanelen en een watermaker is het schip een autonome partner die u veilig over de wereldzeeën -en weer thuis- brengt. 

Specificaties van de Allures 45.9

Algemeen

Ontwerper:
Olivier Racoupeau
Werf:
Allures
CE:
A
CE max gewicht:
12.600 kg
CE max motor:
75 pk
CE aantal opvarenden:
12
Rompvorm:
Rondspant
Rompkleur:
Grijs
Dek en opbouw kleur:
Wit
Dek en opbouw materiaal:
Polyester sandwich
Kuip:
Achterkuip
Kruiphoogte:
20.000 cm
Variabele diepgang:
Diepgang:
106 cm
Diepgang maximaal:
290 cm
Diepgang minimaal:
106 cm
Lengte waterlijn:
1.235 cm
Waterverplaatsing:
12.600 kg
Ballast:
4.300 kg
Besturing:
Stuurwiel
Plek besturing:
Dubbel
Roer:
Dubbel
Kiel/zwaard:
Midzwaard
Bediening variabele driftbeperking:
Handmatig
Opmerkingen:

Groot genoeg om de wereldzeeën comforatbel te bevaren, maar hanteerbaar genoeg voor een stel. De Allures 45.9 is de ideale maat voor lange afstandzeiljachten. 

Key points bij een Allures: 

  • Veilig, onder alle omstandigheden.
  • Goede zeileigenschappen, een goed roergevoel.
  • Comfortabel en ergonomisch.
  • Elegant, zowel binnen als buiten.
  • Sterke aluminium rompen
  • Variabele diepgang
  • Droogvallen
  • Oceaanwaardig

Accommodatie

Stahoogte:
200 cm
Slaapplaatsen:
Vast: 4 Extra: 2

Neem contact op met de dealer

Vraag meer informatie over de Allures 45.9

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Subject:

Standnummer

C30

Algemene specs

Afmetingen: 13,98 m x 4,43 m x 1,06 m

Materiaal: Aluminium

Categorie: Zeiljacht

Documenten

Inventaris

Prijs

Adresgegevens

Allures | Rossinante
Oostmahorn 31
9133 DT, Anjum
Nederland

Lees alles over deze deelnemer