Standnummer A26

Antaris / Makma / Maril

Aquatec Industries, Kiezen voor vertrouwen.
Het Friese Aquatec Industries is de grootste sloepenbouwer van Nederland. Met het moderne Antaris, het exclusieve Makma en het klassieke Maril biedt Aquatec Industries voor iedere watersportliefhebber wat wils. Alle boten zijn verenigd in een 1.500 m2 grote indoor haven in het Friese Woudsend, waardoor de sloepenbouwer het gehele jaar door haar eigen prachtige ‘in-water’ bootshow heeft.
 
100% Nederlands product
Wie op zoek is naar echte Hollandse sloep of cruiser) is hier aan het juiste adres. De Nederlandse jachtbouw staat bekend om haar topkwaliteit en daar draagt Antaris zeker aan bij. De boten van Antaris worden volledig in Nederland ontworpen en in eigen huis gebouwd.  De polyesterfabriek, die deel uitmaakt van Aquatec, staat in Zwaag (NH). Van hieruit worden de casco’s met eigen vervoer naar Woudsend gebracht en verder gebouwd.
 
De mooiste showroom van Nederland
Om de watersporters een goed beeld te geven van het aanbod heeft Aquatec Industries de meest indrukwekkende showroom van Nederland. Alle modellen liggen in hun natuurlijke habitat, namelijk in het water, waarmee geïnteresseerden direct aan boord kunnen stappen om een proefvaart door het idyllische Woudsend te maken. Deze showroom/haven is volledig overdekt, waardoor u onder alle weersomstandigheden rustig naar de sloepen kunt kijken.
 
Voelt een sloep prettig en stabiel aan, maar zou een kleine aanpassing de boot nog beter naar wens maken, dan kan de werf dit zelf voor u verzorgen. Alle sloepen worden namelijk klantspecifiek gemaakt. Houdt u Nederland en haar omgeving als vaargebied, dan hoeft u ook voor het onderhoud, de service en de winterstalling niet verder te zoeken. Aquatec Industries en haar dealers bieden een totaalpakket. Naast een groot dealernetwerk in Nederland is Aquatec ook vertegenwoordigd in Duitsland, Engeland en Zweden.

Adresgegevens

Antaris / Makma / Maril
De Zwaan 28
8551 RK Woudsend
Nederland