Standnummer KB02A

VETUS B.V.

VETUS is al meer dan 50 jaar een internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en handelsmaatschappij van scheepsmotoren en technische onderdelen voor pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart.  Innovatieve producten ontwerpen is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Wij bieden meer dan 4.000 technische producten die grotendeels door ons team van engineers zijn ontworpen. Onze missie is het maken van producten, die u het leven aan boord gemakkelijk maken zodat u  kunt genieten op het water.
 
VETUS systemen
Wij zijn 'Creators of boat systems'! Maar wat betekent dit nu: het is heel eenvoudig; wij ontwerpen niet alleen innovatieve producten, maar wij bieden u complete systemen voor uw boot. Zo hebben wij niet alleen een prachtig elektrisch toilet, maar u kunt bij ons een compleet vuilwatersysteem, inclusief toilet, aanschaffen. Zo is dat voor al onze  veertien systemen; van machinekamer tot beglazing. 
 
Eenvoudige installatie
U heeft een boot om in uw vrije tijd lekker te kunnen genieten op het water. Uiteraard hoort een stukje onderhoud van uw motor en andere technische onderdelen aan boord erbij. Onze producten hebben wij zo ontworpen dat het onderhoud een eenvoudige klus is. 
 
VETUS is opgericht in 1964. Het hoofdkantoor is gevestigd in Schiedam. Innovatie is de drijvende kracht voor onze engineers.
* Onze klanten moeten kunnen genieten aan boord; onze producten zijn gemakkelijk te installeren en hebben weinig onderhoud nodig
* We hebben eigen bedrijven in zestien landen en een wereldwijd distributeur- en dealernetwerk
* Wij ontwerpen complete systemen
* Onze producten zijn concurrerend geprijsd
* We werken met een enthousiast team waarvan een groot deel zelf vaart.

Adresgegevens

VETUS B.V.
Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam
Nederland