Standnummer KO55

Rotorswing Marine

RotorSwing bouwde in 2011 haar eerste intrekbare Magnus stabilisatoren voor jachten tot 35 meter. Maar sinds RotorSwing haar AtZeroSpeed™ en AtFullSpeed™ concepten volledig integreerde is dit type stabilisator uitgegroeid tot een ware alleskunner.
 
De ZeroSpeed-functie is uiterst efficiënt bij het ankeren, en tijdens het drijven. De laatste ontwikkeling betreft het gepatenteerde Adaptive Rake™ systeem met waarbij de hoek van de Magnus rotors adaptief in een pijlstelling worden gevouwen waardoor het systeem dienst kan doen op snelle schepen en functioneel is van 0 tot 25 knopen. Of het schip nu voor anker ligt, onder weg is, of op volle snelheid vaart, het systeem behoudt zijn prestaties, ongeacht de snelheid van het schip.
 
RotorSwing biedt twee typen stabilisatoren aan:
  • Standaard RotorSwing ‘UnderWay-model’ – Stabilisatie tijdens de vaart met demping van 3 knopen tot 13 knopen.
  • RotorSwing 140 Multi - Ontworpen voor snelheden van 0 tot 25 knopen met gepatenteerde ZeroSpeed-functie.
 
Beide modellen hebben het grote voordeel dat ze intrekbaar zijn wanneer ze niet in gebruik zijn, extreem weinig onderhoud vergen en stil zijn door de borstel loze elektromotoren.
Er zijn verschillende demonstratieschepen beschikbaar. U kunt zich dan ook inschrijven voor een systeemdemonstratie op zee. Wij helpen u graag op de RotorSwing stand.

Adresgegevens

Rotorswing Marine
Industriestraat 7c
6361 HD Nuth
Nederland