Standnummer KO33

Quantum Sails

Bij Quantum zijn wij verbonden met alle zeilers via onze passie voor de sport en ons geloof dat iedere uitdaging trotseren oneindig lonend is. Voor ons houdt dat in dat wij geen uitdaging uit de weg gaan, zeker niet als dat is wat nodig is om onze klanten en de branche verder te brengen naar nieuwe, betere plaatsen. Wij zien uw uitdaging als de onze, als bedrijf en als individu.
Sinds 1996 zijn wij gefocust op het aanbieden van de best presterende zeilen in de branche. Nu dagen wij onszelf uit om hiernaast een hogere standaard in service, opleiding, klantomgang en mentorschap te leveren dan u gewend bent in onze branche. Dit is hoe wij zeilers van alle niveau’s helpen hun passie te beleven en aspiraties te realiseren.
Quantum heeft de kunst van het zeil maken naar een hoger niveau gebracht met het ontwikkelen van de meest efficiënte en snelst mogelijke zeilvormen. Ons gepatenteerde iQ Technology® systeem is ontwikkeld door experts met meer dan 20 jaar expertise in zowel zeilen als engineering. Het iQ Technology® programma wordt gebruikt door onze ervaren ontwerpers voor virtuele testen en analyses van aerodynamische performance en om de ideale structuur voor ieder zeil te bepalen. Door de integratie van state-of-the-art zeilontwerpen
én productiemethoden met verificatie op het water zijn Quantum Sails geperfectioneerd om zeilers van alle niveau’s een uitmuntende performance, continuïteit en herhaalbaarheid te bieden.

Adresgegevens

Quantum Sails
IJmeerdijk 16
1361 AA Almere
Nederland