Standnummer KO41

North Sails

Ons Verhaal
In 1957 was er een engineer en Star zeiler genaamd Lowell North die dacht dat hij een sneller zeil kon maken. In een kleine garage in San Diego begon hij de basis voor het bedrijf dat North Sails vandaag de dag is. Door zijn wetenschappelijke kennis te combineren met het traditionele zeilmakers ambacht zette Lowell de zeilmakers wereld al snel op zijn kop met snellere zeilontwerpen, innovatieve materiaalontwikkelingen en een consistent productieproces.
 
North Sails is ’s werelds toonaangevende zeilmaker geworden door een continue toewijding aan superieure performance, technische innovatie en verbetering van de zeilbeleving van onze klanten. North Sails levert ook buiten de wedstrijdbaan toonaangevende ontwerpen, geproduceerd met onze gepatenteerde zeildoeken; alles om u in staat te stellen uw avonturen op uw manier te beleven, met zeilen die beter presteren en langer mee gaan.
 
Ons wereldwijde verkoop en service netwerk omvat zeven gecentraliseerde productie zeilmakerijen en wereldwijd meer dan 150 verkoop en service locaties en 1600 medewerkers. Met het beste en meest getalenteerde team in de branche is North Sails meer dan gekwalificeerd om een ongeëvenaarde zeilbeleving te leveren.  In Nederland kunt u ons vinden in Rotterdam en Almere.
 
Go North. Go Beyond.

Adresgegevens

North Sails
Anthonetta Kuijlstraat 7
3066 GS Rotterdam
Nederland