Standnummer KB032

Neptune Zit- en Slaapcomfort

De hoogste kwaliteit slaap- en zitcomfort aan boord van uw jacht
Sinds de oprichting in 1992 is Neptune in meer dan 25 jaar uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in het produceren van nautisch slaap- en zitcomfort. Deze positie hebben we weten te bereiken omdat we slechts een doel voor ogen hebben: Zorgen dat de watersporter zoveel mogelijk tijd aan boord kan genieten. Dat doel is vanaf het begin de inspiratie geweest om de allerbeste kwaliteit bootmatrassen en bootkussens te ontwikkelen en te produceren. Dat is tot op de dag van vandaag onze uitdaging.
 
Slaapcomfort
Slapen op een Neptune betekent kiezen voor het allerbeste. Een Neptune bootmatras wordt vervaardigd van uitsluitend de meest comfortabele en duurzame materialen. Hierdoor bieden onze matrassen comfort, ondersteuning en ventilatie van ongeevenaarde kwaliteit. Dit is de basis voor een heerlijke nachtrust. Ongeveer 30% van de tijd aan boord wordt besteed aan slapen. Dat is te lang om enig ongemak te ondervinden. The day is yours, we take care of the night.

Scheepsstoffering
Er is geen plek zo geschikt om te ontspannen als op het water. Neptune vervaardigt zitcomfort van de allerbeste kwaliteit, zodat men gedurende de tijd aan boord altijd comfortabel achterover kan leunen. Met vakmanschap, passie en materiaalkennis maken wij bootkussens en complete scheepsstoffering voor elk jacht. Voor iedere situatie worden speciaal geselecteerde comfortschuim soorten ingezet. Door het gebruik van verschillende kwaliteiten comfortschuim van de beste leveranciers komen wij tot het mooiste en beste eindresultaat, dat optimaal comfort en een lange levensduur biedt.

Adresgegevens

Neptune Zit- en Slaapcomfort
Graanmarkt 4
1681 PA Zwaagdijk
Nederland

Documenten

Strooifolder_Nederlands