Standnummer KO61

Movida Telecom & Telematica

De werelden van telecom, beveiliging en installatie zijn continu in beweging. Processen verlopen steeds vaker digitaal, en dat zorgt voor veel veranderingen. Deze digitaliseringsslag biedt ook waardevolle kansen voor uzelf en/of uw organisatie. Het draagt bij aan meer inzicht, hogere productiviteit, verbeterde dienstverlening en hogere gebruikerstevredenheid.
Om optimaal invulling te kunnen geven aan deze kansen is specialisatie vereist. Als specialisten op het gebied van telecom-, beveiliging- en installatieoplossingen bouwen Movida, MDP en Mobile RED op meer dan vijf en twintig jaar ervaring. Ons doel is onze klanten te ontzorgen op deze kennis gebieden. MDP voorziet Movida, Mobile RED en haar relaties van een landelijke en gespecialiseerde ondersteuning ter plaatsen, waar dan ook in Nederland en België. En Mobile RED voorziet in de ontzorging van beveiligingsproducten en diensten voor o.a. de automotive en maritieme sector. Dit alles gecoördineerd vanuit het kantoor in Lelystad.
Movida is een echt familiebedrijf, waar alles draait om ‘met en voor elkaar’. Deze filosofie brengen we ook in de praktijk voor onze klanten. We houden van korte lijnen en zorgen dat onze dienstverlening bijdraagt aan een langdurige relatie. Installatie geschiedt op ‘one stop’-basis: u ontvangt nieuwe en vervangende apparatuur op iedere gewenste locatie in Nederland, geïnstalleerd én ingebouwd met de juiste gegevens. Wij leveren producten en diensten, zoals:
- Mobiele telefonie, wifi en satelliet technieken
- Volgsystemen
- Voer- en vaartuigbeveiliging
- Media en audio installaties
- Installatie door heel Nederland.

Adresgegevens

Movida Telecom & Telematica
Ketelmeerstraat 198
8226 JX Lelystad
Nederland