Standnummer B16

Lekker Boats

Sinds 2014
In 2014 was Lekker Boats geboren en bracht gelijk twee prachtige boten op de wereld: de Damsko 750 en de grotere Damsko 1000, toen ook al beschikbaar met cabine. De twee bootmodellen zijn van begin af aan gemaakt volgens de strikte ontwerpcriteria die Lekker zo bijzonder maken. Hier wordt hoogwaardig materiaal en professioneel vakmanschap voor ingezet. De boot is hierdoor onderhoudsvrij en uniek.
 
“Ik wilde echt alle praktische elementen nagaan die je nodig hebt als je vaart rondom zo’n drukke haven als Sydney. Zo worden de mogelijkheden van de bestuurder oneindig.” aldus oprichter Meindert Wolfraad.
 
We selecteren de beste materialen en zetten Nederlandse expertise in zodat we de sterkste boten kunnen bouwen. We focussen op kwaliteit die onderhoudsvrij is. De DAMSKO is een echte masterpiece: geschikt voor elke zee, gemaakt om te racen en perfect voor elke situatie.
Make the water your playground
Je vindt niets anders op het water dat de stijl, comfort en de kick van de Lekker Damsko evenaart. Deze sportboot, met de luxe van een cruiser en de capaciteit van een schip, trekt de aandacht van iedereen: familie, vrienden en levensgenieters. Grote familie of veel logeerpartijtjes? Kies voor extra bedden en een toiletuitbouw in je cabine. Dit geeft de Damsko nog meer mogelijkheden. Zoveel opties kom je bijna nergens tegen.
 
“De Damsko is echt een moderne klassieker. Onze focus tijdens het constante ontwerpproces is om onze boten te vormen voor elke type water, het bereiken van maximale snelheid en een fijne gebruikerservaring in elke situatie. – Meindert Wolfraad
 
Snelheid is het meest adembenemende aspect van de Damsko. Maar de boot is nog steeds onwijs praktisch en ontworpen met stijl en comfort.
Handgemaakt in Nederland
Iedereen is uniek en heeft een eigen smaak. Wij vormen jouw Lekker Boot naar jouw karakter, wensen en dromen. Dit persoonlijke proces zorgt voor een persoonlijk product en daar zijn we trots op. Legendes worden niet geboren, ze worden gevormd. Dit gezegde geldt ook voor Damsko, gemaakt door echte vakmannen. Bootexperts om precies te zijn. Ze lassen nauwkeurig, verven de Damsko grondig met premium multi-coat niet-corrosieve verf en werken met aandacht en passie aan ieder klein detail.
 
De boot vormen we helemaal op basis van jouw wensen, zelfs op de kleinste details na. Natuurlijk kan je de kleur van de romp en kussensets kiezen, maar daarnaast zijn er nog veel meer opties waarmee je jouw boot nog persoonlijker kan maken.

Adresgegevens

Lekker Boats
Oudeschans 83-3
1011 KW Amsterdam
Nederland