Standnummer KO71

Lalizas

De LALIZAS Groep is bekend voor hun geadvanceerde technologie. We zijn actief in meer dan 135 landen in zowel beroepsvaart als pleziervaart; de schaalvoordelen die eigen productie met zich meebrengt (gunstige prijzen) en grote product range (12.000+ producten) in combinatie met wereldwijde verkrijgbaarheid maken onze producten extra aantrekkelijk voor de watersporter.
 
LALIZAS is in 1982 opgericht door de heer Lalizas en begon als leverancier van levensreddende producten. Door de jaren heen is Lalizas gevolueerd tot een wereldwijd toonaangevend concern (fabricant, distributeur en leverancier) van producten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het LALIZAS merk is de nummer 1 keuze voor veiligheidsapparatuur en biedt oplossingen via een uitgebreid product portfolio en diensten op de internationale markt, met meer dan 15 miljoen reddingsvesten wereldwijd. De producten worden gemaakt volgens de strengste kwaliteits eisen en controle procedures en voldoen aan internationale voorschriften en keuren waaraan Nederland zich committeert. Het merk LALIZAS is synoniem geworden met veiligheid. Een van de best-sellers in de pleziervaart zijn de Kappa en Theta reddingsvesten. Ergonomisch ontwerp gecombineerd met mooie materialen en kwaliteit. Innovatie staat hoog in het vaandel; dit jaar lanceert LALIZAS een lichtgewicht ISO reddingsvlot serie (racing) 30% lichter en 30% compacter.
 
LOFRANS', opgericht in 1966 en sinds dag 1 enkel gericht op ankerlieren. Dit resulteert vandaag de dag in een uniek product, de einige echte oorspronkelijke ankerlier: LOFRANS‘. Het product portfolio biedt zowel horizontale als verticale ankerlieren aan zowel hydraulisch als elektrisch voor jachten van 5 tot 135 meter. Na ruim 50 jaar is een reputatie als elite-fabrikant verworven waarop wij trots zijn. We zijn uitvinder en grondlegger van diverse innovatieve ankeroplossingen. LOFRANS‘ ontwerpt en produceert op basis van intensief onderzoek en ervaring vanuit de jachtindustrie; waardoor kwaliteit letterlijk is verankerd. Bij LOFRANS‘ is de uiterst strenge selectie van componenten en het gebruik van specifieke nautische materialen (dus geen automotive) een must, wat bijdraagt aan de kracht, levensduur, evolutie en kwaliteit van haar ankerlieren.
 
MAX POWER, opgericht in 1987, is een toonaangevende fabrikant van boeg- en hekschroef oplossingen. Kenmerkend zijn de onderhoudsvrije composiet staartstukken voor de kleinere jachten. De product range is variërend van eenvoudige boeg- en hekschroeven tot geavanceerde compacte en grote intrekbare boeg- en hekschroeven van topkwaliteit. MAX POWER ontwikkelt producten door middel van continu onderzoek en door toepassing van de nieuwste wetenschap op het gebied van volledige scheepsmanoeuvreerbaarheid die wordt gedefinieerd door uitmuntendheid, betrouwbaarheid, veiligheid en maximale stuwkracht. MAX POWER is geschikt voor jachten in allerlei soorten en maten en streeft naar technologische innovatie, iets dat wordt weerspiegeld in de producten van hoge kwaliteit die de ultieme prestaties leveren aan de maritieme wereld. Max Power combineert technisch-effectieve eenvoud met hoge prestaties in al hun producten.
 
NUOVA RADE is dé expert op het gebied van nautische kunstoffen. Met meer dan 52 jaar ervaring in ontwerpen, produceren en verkopen van kunststoffen voor gebruik op zee heeft NUOVA RADE ervoor gezorgd dat het merk het hoogst is gerangschikt onder de fabrikanten van kunststoffen. De missie van NUOVA RADE is om de productkwaliteit dagelijks te verbeteren door de toepassing van volledig geautomatiseerde injectie-, rotatie- en blaasvormtechnologieën. De indrukwekkende productiecapaciteit, materiaalselectie van premium kwaliteit, het continue ontwikkelen van nieuwe producten en onderzoek naar nieuwe technologieën en materialen zijn allemaal typerend voor het merk. Een ander voordeel van Nuova Rade is de enorme product range, variërend van luiken, tanken (brandstof en (vuil)water)), sanitair en ventilatie, tot motortoebehoren en nog veel meer.
 
OCEAN Fenders is inmiddels verworden tot een bekende ontwerper en fabrikant van stootwillen. Sinds 1985 heeft OCEAN een uitstekende variëteit aan Solid Fenders (massieve stootwillen zonder lucht) voor rondom de boot, zowel boeg als steven alsmede langszij uw jacht. De nieuwe fabriek van OCEAN in Bulgarije is de grootste fender fabriek ter wereld waar zowel Solid Fenders als Inflatable (opblaasbare) Fenders worden vervaardigd. Dagelijks produceert OCEAN tot 1000 fenders en heeft een voorraadbeschikbaarheid van minstens 98%. OCEAN breidt haar assortiment voortdurend uit en alle stootwillen en oplossingen zijn speciaal gemaakt om maximale bescherming te bieden voor uw boot. OCEAN biedt niet alleen de unieke Solid Fenders aan, maar ook de de hardloper: „U-Serie“ zwarte utility stootwillen, "H-serie" Heavy Duty stootwillen, "R-serie" kogel boeien, Easy Store Plus & MAGNUS-fenders (geschikt voor kleinere en grote superjachten)

Adresgegevens

Lalizas
Via Fontanelle 22
16012 Busalla
Italië