Standnummer B34 / KO21

KM Yachtbuilders

In 1999 nam KM Yachtbuilders een jachtwerf over met ruim 30 jaar ervaring in de bouw van aluminium schepen. Deze waardevolle ervaring in combinatie met de frisse wind van nieuwe eigenaar Eeuwe Kooi maakt van KM Yachtbuilders een jong en innovatief bedrijf. 

KM Yachtbuilders heeft zich gespecialiseerd in de bouw van compleet afgebouwde aluminium zeiljachten. Daarnaast leveren wij aluminium casco’s en opbouwen van zowel motor- als zeiljachten voor andere werven zoals Royal Huisman Shipyard en De Vries Feadship. 

De kwaliteitseisen die in dit marktsegment gesteld worden zijn hoog. Onze cascobouwers, timmerlieden en installateurs hebben in het verleden voortdurend bewezen hieraan ruimschoots te kunnen voldoen. 

Onze moderne werf vindt u in Makkum aan het IJsselmeer. U kunt ons dus ook over water bereiken. U bent van harte welkom om de werf te bezichtigen.
Naast het bouwen van nieuwe schepen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van refits van elke omvang. Tevens hebben wij plekken voor winterstalling beschikbaar. Kijk hiervoor op de website van KM Yachtservices.

Adresgegevens

KM Yachtbuilders
De Stienplaat 7
8754 HE Makkum Fr
Nederland