Standnummer G12E

Keizer Yachts

De Keizer 42 is het resultaat van de droom van twee gepassioneerde watersportliefhebbers. Door hun internationale ervaring in de jachtwereld zijn wij ons volledig bewust van wat er te koop is, maar ook wat er verbeterd kan worden aan de verschillende bestaande modellen. Daarom hebben we een andere aanpak gekozen en onze droom waargemaakt: het ontwikkelen van een mooie en praktische runabout. Er is geen enkel jacht dat zelfs maar in de buurt komt van de Keizer 42 met deze mix van afmetingen, binnenruimte, praktisch gemak en prijs.
Bij Keizer Yachts hebben we een andere aanpak gekozen voor de bouw van dit nieuwe sportjacht. Door onze krachten te bundelen met twee wereldwijd toonaangevende bedrijven, Vripack Architecten voor design & marine-architectuur en Bavaria Yachtbau voor hun ongeëvenaarde ultramoderne productiefaciliteiten, zijn wij in staat geweest om onze visie waar te maken.
We zijn er trots op dat we de Keizer 42 in Duitsland kunnen bouwen. In Beieren combineren ze de traditie van de scheepsbouw met de Duitse techniek en de mogelijkheid om jachten tot op de millimeter nauwkeurig te produceren met het gebruik van moderne industriële productiefaciliteiten. De bouw van ons jacht op een van de beste scheepswerven ter wereld en door de beste ingenieurs en scheepsbouwers is een groot voordeel voor een nieuw bedrijf. Samen met Bavaria Yachtbau hebben we een geweldig en solide productieplatform voor iedere toekomstige Keizer eigenaar. Het geeft ons de gemoedsrust om ons te concentreren op ontwikkeling, service, after-sales en ons dealernetwerk, terwijl u profiteert van de beste kwaliteit.

Adresgegevens

Keizer Yachts
Paxtonstraat 11
8013 RP Zwolle
Nederland