Standnummer B23 / KO43

Janszoon Maritiem

Janszoon Maritiem biedt verschillende diensten aan:
 
Maritiem Adviesbureau Janszoon Maritiem
Dat is waar ons werk bij Janszoon Maritiem om draait. Wij leveren kwalitatief hoogstaand en resultaatgericht werk om het verschil te maken.
We gaan de uitdaging aan met bijna elk probleem in onze sector. Janszoon Maritiem's kennis en professionele netwerk reikt verder dan de maritieme industrie: Een sterke en unieke combinatie en als zodanig nog een bijzonder pluspunt. Wij hebben de capaciteiten om op korte termijn een team van experts samen te stellen, indien nodig. Een efficiënt team dat optimale oplossingen kan bieden voor een breed scala aan problemen. 
 
Projecten
Elk project is nieuw en uniek. Dat weten we. Daarom hebben we een individuele en informatieve aanpak. Het zal niet lang duren voor we de oplossing vinden die het beste bij uw situatie past. Bovendien biedt Janszoon Maritiem de optimale oplossing op basis van onze jarenlange specifieke ervaring. 
 
Leverancier van...
Wij leveren de beste scheepswerven van Noord-Europa met hoogwaardige producten uit:
 
Opacmare: bouw van loopplanken, zijdeuren, zwemplatforms, tedere kranen, zijdelingse ladders, tedere lanceersystemen en nog veel meer.
Seasmart: mooie dekuitrusting in roestvrij staal of aluminium speciaal voor tenders. schoenplaten, vergrendelingsmateriaal, zonweringssystemen, dekvullers.
Deco Daylight: daglichtdecoratiepanelen met LED-achtergrondverlichting tot 7200K om in de gasten-, bemanningsverblijven een daglichtomgeving te creëren.
Fendertex: nieuw ontworpen textiele spatborden om de benodigde opslagruimte aan boord te verminderen en het gebruik te vereenvoudigen.
 
 
 

Adresgegevens

Janszoon Maritiem
IJsselmeerdijk 1-13
8221 RC Lelystad
Nederland