Standnummer I008

L.J. Harri - Watersportmedia

L.J. Harri in Amsterdam (sinds 1730) en Observator Watersport zijn dè specialisten in Nederland op het gebied van nautische kaarten, boeken en niet-elektronische navigatie-instrumenten. Naast alle zeekaarten, binnenwaterkaarten en standaard nautische boeken is er een zeer uitgebreide en specialistische internationale bibliotheek die aandachtgebieden beslaat zoals bouw, restauratie en techniek.
 
Ook met vragen over reisplanning en voorbereiding kunt u bij ons terecht. Wij bieden u de mogelijkheid om met behulp van pilots, op basis van ons advies, lang voor uw vertrek te genieten van al het moois dat u tegen komt op het water in binnen- of buitenland. Een betere voorbereiding kunt u zich niet wensen.
 
Met een uitgebreid assortiment als het onze slaat de veroudering snel toe. Uw vragen beantwoorden wij daarom dan ook graag persoonlijk. Op onze site vindt u dus geen boektitels of kaartnummers, maar de mogelijkheid om in een simpel e-mailtje uw vraag te stellen. Wij zullen u snel en adequaat de actuele mogelijkheden melden met de erbij behorende boeken, kaarten en prijzen. Ga naar www.ljharri.nl. 
 
Watersportmedia belooft een medium waarin watersporters en watersportbedrijven die iets te melden hebben, hun verhaal, hun product en hun ervaringen direct aan andere watersporters kunnen doorgeven, hun ervaringen en belevenissen delen en, ook dat hun producten verkopen. Met de komst van de tablet computer, de I-pad en diens neefjes, ontstaat de mogelijkheid om snel, makkelijk, mooi en interactief in contact te komen met lezers; mede-watersporters.
 
Tablets bieden mogelijkheden die verder gaan dan een boek of een tijdschrift, zelfs in de digitale vorm van e-boek of e-magazine. Watersportmedia biedt zo een platform voor watersporters, bedrijven en organisaties om hun boodschap, snel, makkelijk en geheel in eigen beheer te kunnen overdragen. http://watersport-e-boek.luondo.nl

Adresgegevens

L.J. Harri - Watersportmedia
Prins Hendrikkade 94-95
1012 AE Amsterdam
Nederland