Standnummer E14

Fjord Benelux

Sinds de triomf van de Fjord 40 Open is het duidelijk wat er van Fjord verwacht kan worden: een uitdagende vormgeving met een krachtig uiterlijk - intelligent comfort met oog voor het praktische gebruik. Hoge snelheid en een spectaculair ontwerp zitten in het DNA van elk Fjord-motorjacht. Fjord Benelux gegarandeerd dit met een ervaren team van specialisten van topklasse.
Zowel in de Benelux als is de Middellandse Zee bent u bij Fjord aan het juiste adres voor een ongeëvenaarde service en begeleiding bij de aankoop van uw jacht en voor het genieten dat daarna komt.

Vanuit het verkoopkantoor aan het Kraanspoor aan het Amsterdamse IJ en gelegen aan de Amsterdam Marina worden alle activiteiten gecoördineerd en begeleid.

Fjord Benelux neemt u graag mee door de vele opties en mogelijkheden van de verschillende Fjord modellen om zo het voor u gewenste jacht samen te stellen.
 
Ook bieden wij u de mogelijkheid voor een echte Fjord Experience waarbij u na de samenstelling van uw Fjord, de bouw met eigen ogen kunt aanschouwen bij de werf in Duitsland en u de proefvaart maakt vanuit het Fjord center op Ibiza of Mallorca. 
 

Adresgegevens

Fjord Benelux
Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam
Nederland