Standnummer KB044

Elvstrom Sails Benelux

Al meer dan 60 jaar hebben we een unieke expertise in de zeilmakerij ontwikkeld, gedreven door de ervaring van onze hoogpresterende zeilers en zeilontwerpers, en onze legendarische oprichter, Paul Elvstrøm.
Vandaag de dag zijn we er trots op dat we onze kennis kunnen gebruiken voor uw kwaliteitsvolle cruisen en racen. Voor Elvstrøm Sails is elk zeil uniek, op maat voor u gemaakt. Bij Elvstrøm Sails erkennen we dat elk moment telt. Of u nu aan het cruisen bent en geniet van kostbare momenten op het water, of in het weekend, waar elke seconde telt voor het bereiken van uw moment van glorie.
U kunt er zeker van zijn dat wij oog hebben voor elk zeilmakend detail. Zo kunt u met het volste vertrouwen genieten van uw cruise, of u concentreren op uw race.
 
Sterke aanwezigheid op de markt met lokale zeil- en servicepunten
Met Elvstrøm SailPoints verspreid over voornamelijk het Europese continent, vindt u een gekwalificeerd Elvstrøm Sail contactpersoon bij de belangrijkste zeilcentra. Ons netwerk wordt voortdurend verder ontwikkeld om ervoor te zorgen dat we binnen handbereik zijn.
 
Gekwalificeerde leverancier aan Europese topfabrikanten van boten
Als u de gelukkige eigenaar bent van een van deze boten, kunt u heel goed de eigenaar zijn van een Elvstrøm-zeilboot. Als leverancier van deze toonaangevende merken vraagt om hoge kwaliteit, uitstekende service, productinnovaties en een voorsprong op het gebied van technologie - dat is legendarische zeilmakerij.

Adresgegevens

Elvstrom Sails Benelux
Oude Leeuwenrui 37
2000 Antwerpen
België