Standnummer KO79 / G03

Motorboot Magazine

Motorboot Magazine informeert, inspireert, enthousiasmeert met een Passie voor Varen.

Motorboot is de enige onafhankelijke titel in Nederland die zich voor 100% richt op de gemotoriseerde recreatievaart.

Het magazine Motorboot werd in 1983 opgericht door journalist Wil Horsthuis en cineast Pim Korver. Hans Papenburg volgde Wil in 2005 op als hoofdredacteur. Na Hans plotselinge overlijden in 2017 trad Yvonne Zwaan, die al jaren als redacteur bij het magazine werkte, in zijn voetsporen. Frank van Gils, die al bijna 30 jaar werkzaam is voor Motorboot, verzorgt de acquisitie voor het succesvolle watersportblad.

Motorboot is op 1 oktober 2015 overgenomen door Roskam Media uit Ermelo. Sindsdien is Motorboot uitgegroeid tot een 100 pagina’s tellend glossy magazine dat maandelijks verschijnt. Daar bleef het niet bij, De titel heeft zich doorontwikkeld tot een crossmediaal merk en is actief met een eigen platform (www.motorboot.com) én een Facebook-, Instagram- en een Twitter-account. Een digitaal magazine is in voorbereiding.

Daarnaast worden voor lezers en abonnees geregeld acties en evenementen georganiseerd. Op die manier geeft Motorboot zo breed mogelijk invulling aan de missie: informeren, inspireren en enthousiasmeren.

Adresgegevens

Motorboot Magazine
Putterweg 7
3851 GA ERMELO
Nederland