Standnummer G14

Mercury Marine – Kempers Watersport

Kempers Watersport biedt een full-service jachthaven op een unieke locatie met veel natuur midden in de Randstad. Dat betekent voor u dat watersport, plezier, en ontspanning op het water altijd dichtbij, letterlijk om de hoek, aanwezig zijn. Met verkoop van boten, zowel nieuw als gebruikt, accessoires en watertoys, boot stalling, winterstalling, zomerligplaats, onderhoud en de verhuur van boten vind u bij ons altijd uw weg het water op. Dat is ons vak en dat is ook wat wij het liefste en dus met plezier doen.
 
Kempers Watersport is dealer van geselecteerde topmerken in verschillende categorieën in de markt van de gemotoriseerde watersport. Met onze ervaring in en kennis van boten en botenbouw hebben wij bij Kempers Watersport heel bewust, bijna handpicked een aantal merken binnen de markt gekozen waar wij zelf wat mee hebben, en geheel achter staan. Zowel ontwerp als bouwkwaliteit spelen hier naast vaareigenschappen de hoofdrol. Kwaliteit blijft en dat vertaalt zich terug in goede rest- en inruilwaardes.
 
De merken Axopar en Boston Whaler vertegenwoordigen we als dealer behalve in Nederland, ook in België en Luxemburg. U bent bij ons verzekerd van zorgeloos vaarplezier en prettig zaken doen.
 
Wij zijn importeur / dealer in Nederland van :
  • Axopar
  • Boston Whaler
  • Linssen Yachts
  • Sea Ray

Adresgegevens

Mercury Marine – Kempers Watersport
Herenweg 100
1431 GX Aalsmeer
Nederland