Standnummer G14

Mercury Marine - XO Boats


Het beste ontwerp is altijd gericht op functionaliteit, en zelfs het beste van boten is niets zonder bestuurder. Het doel van een XO is om u te laten ontdekken. Elk detail is ontworpen met dit in gedachten. Het eindresultaat is meer dan de som der delen. Er is niets overbodigs.
Terwijl anderen gehoorzaam in de haven blijven wachten op betere omstandigheden, verslindt de XO golven. De missie van XO Boats is het bouwen van sterke en betrouwbare boten die de rij- en gebruikerservaring onder zware omstandigheden maximaliseren.

De XO is geboren en getogen in de Finse archipel. Hier wordt alles geslagen door de wind en gepolijst door de zee. De omstandigheden zijn zwaar. Schoonheid is grimmig, minimalistisch. Alles heeft een reden.
Dit is de oorsprong van het unieke ontwerp van XO. De romp van de militaire aluminiumlegering is sterk en robuust. De lange waterlijn, de slanke vorm en de extra diepe V-bodem zorgen voor de soepelst mogelijke vaart op alle zeeën.
Elk XO-detail is ontworpen met u in gedachten. Met XO kunt u de roep van de zee beantwoorden en nieuwe horizonten verkennen wanneer anderen in de haven blijven.

Adresgegevens

Mercury Marine - XO Boats
Ambachtsweg 59
1271 AL Huizen
Nederland