Standnummer G14

Mercury Marine - Outboard Shop Rotterdam

Outboardshop Rotterdam is naast importeur van Alukin en Saver een bruisend allround maritiem en watersportbedrijf. De werkzaamheden breiden zich uit over het gehele spectrum van de watersport en daarbuiten. Want ook voor bedrijven die boten en motoren bedrijfsmatig gebruiken is Outboardshop Rotterdam hét adres voor onderhoud en aanschaf. Dat blijkt wel uit het aanbod werkboten en motoren.
De werkzaamheden van Outboardshop Rotterdam zijn veelomvattend. Natuurlijk het onderhoud aan inboard- en buitenboordmotoren.
Maar ook polyester- en rubberboot reparaties maken deel uit van de werkzaamheden. Én wat te denken van de inbouw van apparatuur, of het stellen van uw trailer. U begrijpt, bij Outboardshop Rotterdam staat de wens van u als klant centraal. Er is héél veel mogelijk!
Bij Outboardshop Rotterdam wordt u snel, en persoonlijk geholpen. Het is een écht familiebedrijf met passie voor alles wat met boten en watersport te maken heeft. Klanttevredenheid en kwaliteit staan voorop! Kom eens een keer langs in onze showroom, en proef de sfeer en de mogelijkheden van ons bedrijf!

Adresgegevens

Mercury Marine - Outboard Shop Rotterdam
Sluisjesdijk 34
3087 AH Rotterdam
Nederland