Standnummer KB080

Victron Energy - Stroomwinkel

Victron Energy
Victron Energy is wereldwijd het toonaangevende merk in omvormers, laders en gerelateerde stroomconversieproducten voor onder meer vaartuigen (marine), voertuigen (automotive), zelfvoorziening (off-grid) en energie-opslag.
 
Met meer dan 40 jaar ervaring geniet Victron Energy van een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van technische innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Victron is wereldleider op het gebied van onafhankelijke elektrische energievoorziening. De Victron producten zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende situaties. De manier waarop Victron voldoet aan de vraag naar op maat gemaakte, niet aan het net gekoppelde systemen is ongekend. De productlijn omvat zuivere sinus omvormers en omvormer/laders, acculaders, DC/DC omvormers, omschakelautomaten, laadstroomverdelers, Gel accu’s, AGM accu’s, lithium accu’s, accumonitors, zonnelaadregelaars, zonnepanelen, complete netwerkoplossingen en vele andere innovatieve oplossingen.
 
Victron levert aan zowel de commerciële als recreatieve scheepvaart als aan de voertuigindustrie. Er zijn talrijke voorbeelden van Victron producten die tientallen jaren probleemloos dienst hebben gedaan in de meest veeleisende situaties. Deze hoge betrouwbaarheid in combinatie met de beste technische kennis laat geen twijfel bestaan over het feit dat Victron Energy systemen het beste van het beste leveren.
 
Stroomwinkel.nl de ONE-STOP Victron Energy SHOP
Stroomwinkel.nl is een handelsnaam van TOP Systems BV, een adviserende groothandel die in 1984 is opgericht! Stroomwinkel is al jarenlang dé Victron leverancier voor consumenten.
 
Bent u op zoek naar een nieuwe stroomvoorziening voor uw boot of wilt u uw huidige systeem uitbreiden of vervangen, vraag stroomwinkel.nl om advies. Wij helpen u graag bij het configureren van uw energiesysteem aan boord!
  • Nummer 1 leverancier van Victron energy producten wereldwijd
  • Persoonlijk contact met onze systeem engineers
  • 200m2 showroom met alle Victron energy producten
  • Groot assortiment van aansluitmaterialen direct op voorraad
  • Betrouwbaarheid in adviezen en assortiment
  • Vakkennis volgens de laatste technologieën
  • Eigen klantenservice en technische ondersteuning
  • 6 jaar garantie op alle Victron apparatuur (standaard 5 jaar)
  • Snelle levering

Adresgegevens

Victron Energy - Stroomwinkel
Lemsteraak 6
2411 NC Bodegraven
Nederland