Standnummer F12

Hollandboat

Hollandboat international yachtbroker
Hollandboat is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte kwaliteitsjachten geschikt voor IJsselmeer en Waddenzee. Het bedrijf is al ruim 20 jaar bekend als verkooporganisatie van de Atlantic motorjachten. Jachten die u wellicht kent van hun ongekend hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Nu zijn ook andere merken welkom en daarnaast kunnen ook zeiljachten op een warm onthaal rekenen.
We beschikken over een eigen verkoophaven en showroom direct aan het IJsselmeer! Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek of neem contact met ons op per mail of telefoon.Indien u een boot elders heeft gezien of u bent op zoek naar een specifiek schip dan kunt u Hollandboat ook inschakelen als aankoopmakelaar.
Henk Jan Watersporttechniek
Hollandboat is onderdeel van Henk Jan Watersporttechniek. Sinds de oprichting in 1989 is dit bedrijf uitgegroeid naar een allround jachtservicebedrijf met meer dan 150 winterstallingplaatsen en een 40-tons kraan. Er is een technische afdeling waar polyesterreparaties, staal- en timmerwerk en nieuwbouw kunnen worden uitgevoerd.

Adresgegevens

Hollandboat
Suderséleane 15
8711 GX Workum
Nederland