Standnummer F02

Melior Yachts

Melior is jaren actief in de watersport. Het begon allemaal met de introductie van Haines Marine op de Nederlandse markt. Wij zijn officieel dealer van de merken Saga Boats, Viknes, Skilso en Westwood. Hiermee is Melior Yachts een allround importeur van kwalitatief hoogwaardige merken. Melior Yachts is naast dealer van bovenstaande merken ook actief als jachtmakelaardij. U kunt uw boot door ons laten taxeren of verkopen. Vraag naar de gunstige voorwaarden.
 
Garantie
Voor uw gemoedsrust en om aan uw verwachting te kunnen voldoen geeft Melior Yachts met gepaste trots 2-jaar garantie op alle nieuwe vaartuigen.
 
Onderhoud en stalling
Het bezitten van een boot brengt een aantal zorgen met zich mee. De boot moet goed worden onderhouden en met de lange strenge winters is het belangrijk dat uw boot vakkundig ‘winterklaar’ gemaakt is of in een vorstvrije winterstalling ligt. Om u deze zorg uit handen te nemen verzorgen wij graag al deze voorkomende werkzaamheden voor u. Of het nu gaat om het zetten van nieuwe Anti-fouling, het repareren van schade aan uw boot of het onderhoud van de motor. U kunt in alle gevallen gewoon bij uw vertrouwde importeur terecht.

Adresgegevens

Melior Yachts
It String 9
9011 TA Jirnsum
Nederland