Standnummer D08

Aquanaut

Aquanaut Dutch Crafsmanship 
Een Aquanaut wordt gebouwd voor jarenlang vaarplezier. Of, desgewenst, onbeperkt vaarplezier. Elk schip kan namelijk door ons geupdated worden om weer aan de meest recente wensen te voldoen. Want wensen evolueren nu eenmaal. Net als de modellijn van Aquanaut. Hieraan worden telkens nieuwe modellen toegevoegd of verbeteringen aan bestaande modellen doorgevoerd. Bijvoorbeeld omdat nieuwe techniek dit mogelijk maakt of omdat de markt daarom vraagt. Zie het als een evolutie waarin elke nieuwe Aquanaut voortbouwt op het succes van het voorgaande model. Deze koers geeft u de beste zekerheid van waardevastheid. Al is in het bepalen van onze koers altijd de wens van de klant leidend. Vanaf de kiellegging tot de oplevering van het schip.
 
Flexibiliteit en innovatief vermogen
Gebruik van hoogwaardige materialen, vervulling van klantwensen met deskundig advies. De Aquanaut schepen worden in diverse varianten verhuurd vanuit Sneek. De gezellige stad Sneek is het middelpunt van de Friese meren, het unieke vaargebied met ongekende mogelijkheden. De werf van Aquanaut ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van Sneek. Ook ligt er steeds een flink aantal gebruikte schepen voor de wal onder expertise van jachtmakelaardij 4Beaufort, preferred partner van Aquanaut. 
 
Op de Hiswa te Water 2019 komt Aquanaut met twee primeur schepen: een eerste Aquanaut Privilege 460 AC en een Drifter 350 3.0 AC.

Adresgegevens

Aquanaut
Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek
Nederland