Standnummer B32

C-Yacht

Voorliefde voor design, pure materialen en een nautische achtergrond: dat zijn
de ankers van het merk C-Yacht.
Alle C-Yacht jachten worden volledig geproduceerd in Nederland,
bij de werf in Heerenveen. Van de mallen tot het zorgvuldig afgewerkte teakhouten
interieur van ieder zeiljacht.
 
Een jacht laten bouwen? Dat vraagt om vakmensen
Een snelle schets, een paar ideeën op een blaadje: een jacht laten bouwen begint op papier. Bij de ontwerpers. Al op de tekentafel komen de klassieke lijnen en moderne denkwijzen van C-Yacht tot uiting. Hoe bouwen we zeiljachten die mensen gelukkig maken? Die mooi zijn, maar vooral ook praktisch? Met vele decennia ervaring draaien de ontwerpers van C-Yacht hun twee rechterhanden daar niet voor om. Net als de bouwers op de werf in Heerenveen.
 
Jacht laten bouwen? C-Yacht doet het net even anders
Laat u een jacht bouwen door C-Yacht? Dan kiest u voor een jacht op maat. Net even anders dan gemiddeld. Voor mensen die ook net even anders zijn dan gemiddeld. Met hun eigen kijk op het leven. Hun eigen wensen, successen en dromen. Wilt u een jacht met een langer bed omdat u zelf lang bent? Een dubbele wasbak? Of droomde u altijd al van die ene bank in uw center cockpit?
 
Aandacht, liefde en vakmanschap
Ieder C-Yacht zeiljacht wordt 100% geproduceerd en gebouwd in Nederland. Van degelijk ontwerp tot het uitzoeken van materiaal en de jachtbouw tot in het kleinste detail. Daar zijn we best trots op. Natuurlijk gaat C-Yacht met de tijd mee en wordt een deel van het werk inmiddels overgenomen door machinerie en robots. Maar zonder menselijke aandacht, liefde en puur vakmanschap kunnen de jachten niet worden gemaakt.

Adresgegevens

C-Yacht
IJsselmeerdijk 2
8221 RC Lelystad
Nederland