Stand number B18

Mulder Shipyard

Mulder Shipyard bouwd al meer dan 75 jaar motorjachten en heeft een wereldwijde reputatie van onbetwiste kwaliteit op basis van Nederlands vakmanschap. De wereldwijde kwaliteitsreputatie van de werven is gebaseerd op drie belangrijke pijlers: de klassieke Super Favorite Cruisers, de latere Favorite Superior en een reeks op maat gemaakte motorjachten van Mulder. Deze motorjachten, die bekend staan ​​om hun klassieke lijnen, hoge kwaliteit en uitstekende vaareigenschappen, varen nog steeds in de huidige Nederlandse en buitenlandse wateren.
 
Drie Mulder Generaties
Mulder Shipyard werd in 1938 opgericht door Dirk Mulder Sr. Tegenwoordig, met een Mulder nog steeds aan het roer, is dit traditionele familiebedrijf een van de leidende bedrijven in de Nederlandse jachtbouwindustrie. In de loop van de decennia verwierf de scheepswerf een wereldwijde reputatie. Motorjachten, op maat gebouwd.
Mulder Shipyard bouwt op maat gemaakte motorjachten van ongekende kwaliteit. Het Mulder-assortiment bestaat uit motorjachten tussen 13 en 45 meter, waaronder de Mulder Favorite, Mulder Convertible, Mulder Wheelhouse, Mulder Flybridge en "Built by Mulder" -jachten.
 
Hoge kwaliteit
Het merk Mulder staat voor kwaliteit en een superieure afwerking die wordt bereikt door het loyale team van het bedrijf met uitgebreide kennis van de nieuwste technieken en bouwmethoden.

Optimaal vakmanschap
De kernactiviteit van Mulder Shipyard is het ontwerpen en bouwen van jachten voor een wereldwijde klantenkring, waarbij gebruik wordt gemaakt van unieke vormen, complexe systemen binnen budget. Kwaliteit is onze prioriteit. Om dit doel te bereiken, is expertise in elke discipline van waarde.
 
Alle disciplines onder een dak
Ons duurzaam aangelegd terrein in Zoeterwoude biedt alle faciliteiten en disciplines om op zeer efficiënte wijze jachten tot 45 meter te bouwen. Daarnaast biedt Mulder Shipyard ruimte voor service en onderhoud, refit, opslag en bemiddeling.

Address details

Mulder Shipyard
Hoge Rijndijk 277
2382 AN Zoeterwoude
Netherlands