Stand number C14

Fountaine Pajot – Newpoint Moverbo

FONTAINE PAJOT CATAMARANS
Als exclusief dealer van het Franse merk Fountaine Pajot Catamarans heet Newpoint Moverbo u van harte welkom. Plannen aan het maken voor een wereldreis? Of gewoon opzoek naar een comfortabele cruising catamaran? Neem dan eens een kijkje in het gamma van Fountaine Pajot Catamarans. Newpoint Moverbo heeft alle kennis en expertise in huis met betrekking tot het aanbieden en leveren van nieuwe serieproductie zeil- en motorjachten. Deze kennis in combinatie met de perfecte locatie geeft ons de gelegenheid om voor onze relaties hun droom te laten uitkomen en te verwezenlijken. Met onze missie “total yachting solutions” willen we de markt laten zien dat het ook anders kan.
 
FOUNTAINE PAJOT MOTOR YACHTS
Als exclusief dealer van het Franse merk Fountaine Pajot Motor Yachts heet Newpoint Moverbo u van harte welkom. Op zoek naar een uniek concept? Is het hebben van een enorme leefruimte voor u een must? Neem eens een kijkje in het gamma van Fountaine Pajot Motor Yachts. Newpoint Moverbo heeft alle kennis en expertise in huis met betrekking tot het aanbieden en leveren van nieuwe serieproductie zeil- en motorjachten. Deze kennis in combinatie met de perfecte locatie en geeft ons de gelegenheid om voor onze relaties hun droom te laten uitkomen en te verwezenlijken. Met onze missie “total yachting solutions” willen we de markt laten zien dat het ook anders kan.
 
UW SCHIP VERKOPEN?
U heeft de beslissing genomen om uw kostbare bezit te verkopen en zoekt een jachtmakelaar die u hiermee perfect kan begeleiden. U zoekt een makelaar met gedegen kennis van de markt die op een persoonlijke en bijna traditionele manier de communicatie met zijn opdrachtgever in stand houdt. Maar u zoekt ook een jachtmakelaar die helemaal van deze tijd is, bekend met Internet communicatie, social media en die een wereldwijd netwerk heeft van kopers en verkopers. Wij als Newpoint Moverbo zijn er van overtuigd dat het verkopen van uw jacht tot stand komt door een persoonlijke en gerichte manier van communicatie tussen koper en verkoper. Uw jacht verkopen is niet alleen een advertentie plaatsen op een website maar het is een traject van meerdere bezichtigingen, enthousiasme, proefvaarten, begeleiding van expertise en het tot stand brengen van een overeenkomst met duidelijke (betaal) afspraken! Newpoint Moverbo heeft alles in huis om dit traject perfect te begeleiden!

WAAROM NEWPOINT MOVERBO
De Top-ten (New)points:
  • Uitmuntende marktkennis door jarenlange ervaring in de watersport
  • A-1 locatie zowel via het water als over de weg
  • Levering volgens Algemene Hiswa Voorwaarden Bemiddelings Vaartuigen
  • Perfecte presentatie van informatie, foto’s en reviews
  • Modern kantoor met frisse look
  • Up to date social media via Facebook, Linkedin en Twitter
  • Keuze uit verkooplocatie’s in het water, op de wal of overdekt
  • Actieve verkoop via onze website en diverse watersport verkoopsites over de hele wereld
  • Full service jachtmakelaardij voor onderhoud en opleveringen aan nieuwe eigenaar
  • Wereldwijd netwerk van kopers en verkopers

Address details

Fountaine Pajot – Newpoint Moverbo
Markweg Zuid 1-4 (Jachtcentrum Dintelmond)
4794 SN Heijningen
Netherlands