Stand number KB02E

Kuiper Verzekeringen

Kuiper Verzekeringen
Ons bedrijf is opgericht in 1946 en telt inmiddels 75 medewerkers. Sinds de jaren 70 hebben we, als gevolmachtigde van een aantal grote verzekeringsmaatschappijen, onder onze eigen naam diverse unieke verzekeringsproducten mogen ontwikkelen. Vooral op het gebied van pleziervaartuigen en klassieke auto's genieten we daarmee (inter)nationale bekendheid. Maar we doen méér, véél meer! En als we de oplossing niet binnenshuis hebben, dan zoeken we die - maar dan niet als gevolmachtigde - wel buitenshuis. U kunt bij ons terecht voor alle schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenen, financiële planning én scheepsfinancieringen.
 
Branche adviseurs in financiële zekerheid
Wij zijn lid van Adfiz, de branchevereniging van adviseurs in financiële zekerheid. Adfiz is de fusievereniging van NVA en NBVA en stelt zeer strenge eisen aan haar leden op het gebied van professionaliteit, vakbekwaamheid, integriteit en onafhankelijkheid. Onze vakbekwaamheid blijkt tevens uit onze inschrijving in het bedrijvenregister van de RMiA. RMiA staat voor Registermakelaar in Assurantiën.
 
Zorgeloos varen met een goede bootverzekering
U kunt pas écht zorgeloos van uw schip genieten als u daarvoor een goede verzekering heeft. Door onze ruim 70 jaar ervaring in het verzekeren van pleziervaartuigen zijn wij specialisten op dit vakgebied. Als geen ander kennen wij de risico's die aan uw hobby zijn verbonden - ook ónze hobby trouwens.
 
Verzekeringen voor verschillende pleziervaartuigen
U kunt bij ons terecht met de meeste soorten pleziervaartuigen. Voor sloepen & vletten, tenders, elektro- & hybrideboten, klassieke jachten en chartervaartuigen hebben wij specifieke producten.

Vaar op zeker
Onze slogan "VAAR OP ZEKER" heeft een dubbele betekenis. Het spreekt voor zich dat wij u er een 'zekere vaart' mee toewensen, maar u kunt écht op zeker varen door uw schip bij ons te verzekeren.

Address details

Kuiper Verzekeringen
Breedpad 21
8442 AA Heerenveen
Netherlands