Bavaria Sailing Yachts Benelux met indrukwekkend aanbod op de HISWA te water

Westside Sailing is dit jaar op de HISWA te water 2019 aanwezig met de Bavaria Vision 42 en de Bavaria C45. Beide jachten zijn nooit eerder op de ‘HISWA’ getoond.

Bavaria Vision 42

Bavaria 42 Vision
De Bavaria 42 Vision behoort tot de meest verkochte eigenaarszeiljachten in Nederland.  Door de asymmetrische kajuitingang ontstaat een volledig nieuw kuiplayout. Binnen twee minuten kan er een groot ligoppervlak worden gecreëerd. De Vision 42 biedt met twee standaard slaaphutten voor maximaal zeven slaapplaatsen en ruimte voor veertien personen in de kuip. Een gigantische bakskist die van binnen en buiten bereikbaar is, biedt voldoende ruimte voor fietsen en bagage voor lange reizen.

Bavaria C45

Bavaria C45
De Bavaria C45 is een nieuw modern ontwerp met het constructiedoel ‘Best in class’. Met de Bavaria C45 wilde Bavaria een jacht creëren dat enerzijds uiterst comfortabel is, dankzij het enorme zwemplatform, de grote cockpit en de heldere salon en anderzijds maximale flexibiliteit biedt. Overigens kan deze Bavaria naast een 3- en 4-cabineversie, optioneel ook als een 5-cabineversie kan worden uitgevoerd. Daarnaast beschikt het jacht optioneel over een dinghy-garage voor een tender.

Westside Sailing
Westside Sailing is de officiële Bavaria-dealer voor de Benelux en West-Duitsland met vestigingen in Marina Muiderzand en Lemmer. Naast de vestigingsplaatsen in Nederland beschikt Westside Sailing ook over service- en uitleverfaciliteiten in Portorož (SLO), Palma de Mallorca (ES) en Barcelona (ES).

Algemeen directeur Thomas Thurau is al 25 jaar aan Bavaria Yachtbau verbonden. In deze periode zijn meer dan 1300 nieuwe Bavaria jachten door zijn handen gegaan. Sinds dit jaar maakt zijn zoon Marlon Thurau ook deel uit van het bedrijf.

Meer informatie is te vinden op www.westside-sailing.nl

Bavaria Vision 42
Bavaria C45
Bavaria C45