Batavialand bij
HISWA te Water

Beleef het heden en verleden in één dag en combineer uw bezoek aan de HISWA te water met een paar uurtjes heerlijk cultuur snuiven in het Batavialand Museum. Leuk met de kinderen!

Over Batavialand

Het verhaal van Nederland is het verhaal van water. Water als bittere vijand, water als bron van handel en voorspoed. Batavialand brengt onze strijd tegen het water tot leven – de inpolderingen en dijkenbouw – maar ook de ontdekkingsreizen, de overzeese handel en de specialistische kennis die Nederland exporteert. Meer dan 7.000 jaar leven op de grens van land en water – je hoort, ziet en voelt het in Batavialand!

Combineer uw bezoek extra voordelig

Het museum Batavialand ligt op nog geen 300 meter van de entree van de HISWA te water, dus een bezoek aan beide is uitstekend te combineren. In samenwerking met Batavialand kunnen wij bezoekers  een voordelig combinatieticket aanbieden. Zo betaalt u wanneer u online uw ticket boekt slechts € 20,- voor een volwassene i.p.v. € 29,- aan de kassa en kunnen uw kinderen mee voor € 10,- i.p.v. € 15,-. Wanneer u online bij ons een ticket bestelt ontvangt u per e-mail uw combinatieticket, deze geeft toegang tot de HISWA te water en het Batavialand museum tussen 5 en 9 september.

Openingstijden & informatie

Batavialand is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 en op zondag vanaf 11:00 tot en met 17:00.

Voor meer informatie gaat u naar: www.batavialand.nl