Bezoek per boot de
HISWA te Water

De ultieme manier om de HISWA te water te zoeken is natuurlijk met uw eigen boot! Met de nieuwe locatie aan het Makermeer vormt Lelystad tijdens de Hiswa te water een ideale vaarbestemming. De vijf jachthaven in Lelystad zijn zeer betrokken bij het evenement en heten u als bezoeker dan ook van harte welkom!

Jachthaven lelystad

De Jachthaven Lelystad is gelegen aan het Markermeer en biedt diverse ligplaatsen voor passanten en uitstekende faciliteiten. zo kunt u heerlijk eten, drinken en relaxen in de “Grand Café Twist” of in “Club Portside”. Tijdens de beurs wordt er zelfs een speciaal HISWA menu geserveerd, de ideale afsluiter van uw bezoek aan de beurs. Bovendien verzorgt de jachthaven een pendeldienst per boot naar de HISWA te water voor haar passanten. Deze pendeldienst brengt u naar een daarvoor speciaal ingericht “drop-off point” en brengt u weer terug op gezette tijden.

Oostvaardersdijk 59a
8244 PB Lelystad
0320-260326
havenkantoor@lelystadhaven.nl
www.lelystadhaven.nl

Deko Marine

De jachthaven Deko Marine is gelegen aan de IJsselmeerzijde en ligt op wandelafstand (+/- 15 min) vanaf de HISWA te water. Deze haven biedt alle benodigde faciliteiten en na een dagje beurs is het heerlijk toeven in “Bistro Jan Goos” met vrij uitzicht over het IJsselmeer.

Parkhaven 3
8243 PE Lelystad
0320-269000
www.deko.nl

Batavia haven

Ook in de Bataviahaven, daar waar de HISWA te water plaatsvindt, zijn ligplaatsen beschikbaar voor bezoekers. Zo maakt u het evenement van dichtbij mee!

Voor het direct reserveren klikt u hier of gaat u naar www.bataviahaven.nu

Houtribhaven

Deze verenigingshaven is gelegen aan het IJsselmeer en ligt op 15 minuten wandelen vanaf de HISWA te water. Met uitzicht over de prachtige haven, kun je bij “Brasserie De Houtrib” heerlijk even bijkomen van uw bezoek aan de beurs.

Houtribhaven 2
8242 PC Lelystad
0320-260424
www.wvlelystad.nl

Flevo Marina

Binnen Flevo Marina bevind je je in een complete thuishaven aan het IJselmeer. Een ruime jachthaven met 1000 ligplaatsen en uitstekende faciliteiten. Zo kun je heerlijk eten, drinken of ontspannen bij restaurant “Aan Ut water”.

Overstag 20
8221 RG Lelystad
0320-279 800
www.flevomarina.com