Route en parkeren bij
HISWA te Water

De Batavia haven in Lelystad ligt centraal in Nederland en is vanuit alle windstreken eenvoudig te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en uiteraad per boot!

Met de auto

Vanaf de A6 neemt u afslag Lelystad-Noord. Volg vanaf daar de borden “Batavia Stad Fashion Outlet”. U kunt uw auto parkeren op de parkeerterreinen van Batavia Stad Fashion Outlet voor € 3,- per dag. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van de Bataviahaven.

Voor elektrische auto’s zijn er op parkeerterrein P2 twintig oplaadpunten aanwezig. Daarbij heeft Batavia Stad Fashion Outlet één van de grootste Tesla Destination Chargers van Nederland. Er zijn twintig parkeerplaatsen beschikbaar op P5 om uw Tesla op te laden.

TIP: U kunt uw parkeerkaart al bij aankomst aanschaffen. Dit kan bij de automaten van het Batavia Stad Fashion Outlet parkeerterrein of bij de entree van beurs.

Bekijk hier uw route

Met het OV

Met de trein reist u eenvoudig naar het NS Station Lelystad, hier stapt u over op bus 3 richting Batavia Stad Fashion Outlet. Vanaf de bushalte, die op loopafstand ligt van de Bataviahaven, volgt u de borden HISWA te water.

Bekijk hier de route met het OV

Met de boot

De ultieme manier om naar de HISWA te water te gaan is natuurlijk met uw eigen boot. De vijf jachthavens in Lelystad zijn zeer betrokken bij het evenement en heten u van harte welkom in hun haven.

Bekijk hier de mogelijkheden