Rondom de beurs
HISWA te Water

Naast de Hiswa te Water is er veel te beleven in Lelystad. We geven u hierbij wat mogelijkheden om er echt een dag uit van maken voor bijvoorbeeld het gehele gezin. Lelystad en de Provincie Flevoland hebben veel meer te bieden dan u denkt.

Batavia Stad

Batavia Stad Fashion Outlet

Ga winkelen! Het naastgelegen Batavia Stad Fashion Outlet verwelkomt bezoekers als VIP’s!

Batavialand

Batavialand

Beleef het heden en verleden in één dag en combineer uw bezoek aan de HISWA te water.

Oostvaardersplassen

Oostvaarderplassen

Van de Oostvaardersplassen is er maar één in Nederland. Sterker nog: in heel Europa is er geen gebied dat met de Oostvaardersplassen te vergelijken valt.

natuurpark Lelystad

Natuurpark Lelystad

Wel eens een eland of wisent in het echt gezien? Ooit ooievaars zien broeden? Of Pater Davidsherten zien ravotten? Het is allemaal mogelijk!

Aviodrome

Aviodrome

Aviodrome vertelt het boeiende verhaal van de Nederlandse luchtvaart en laat deze veranderen in unieke avonturen. Attracties en vermaak voor het hele gezin!

Agoratheater

Agora theater

Het Agoratheater is een theater en bioscoop in het centrum van Lelystad en is ontworpen door Ben van Berkel.

Belevenissenbos

Belevenissenbos

Het grootste, avontuurlijkste en meest leerzame speelbos van Nederland! Het Belevenissenbos in Lelystad herbergt 40 hectare ‘natuurlijk spelen’.

Golfclub Flevoland

Golfclub Flevoland

Speel uitdagend golf op Golfclub Flevoland in Lelystad. Op 3,5m onder de zeespiegel gelegen, direct achter de IJsselmeerdijk bevindt zich het Golf Event Center.

Toms creek

Toms creek

Hét vispark van Nederland, gelegen in Lelystad. 10 visvijvers met bijzondere vissoorten zoals forel, steur, karper en meerval.

Kartcentrum Lelystad

Kartcentrum Lelystad

Kom gezellig buiten karten in Lelystad op onze outdoorbaan. Voor een bedrijfsfeest, kinderpartijtje bent je bij ons op het goede adres!

Flevonice

Flevonice

Van april t/m oktober onderneem je samen met familie, vrienden en/of collega’s allerlei sportieve fun activiteiten op verschillende playgrounds.

Promesse centrum

Promesse centrum

Shoppen in het centrum van Lelystad, dat doe je bij Promesse. Je vindt hier een uitgebreid aanbod en leuke winkels. Op donderdagavond is het koopavond.